lk gebelik muayenesinde SAT a göre 8+4 haftalık gebe olmam gerekirken 6+4 haftalık çıkmıştım. doktorum muhtemel doğum tarihimin 21 temmuz olduğunu sölemişti. Sonrasında yapılan aylık kontrollerde muhtemel doğum tarihi 7 temmuza kadar düştü. Doktorum bebeğin arayı kapattığını söylüyor. Şu anda doktorun hesabına göre 37. haftanın içindeyim ve 20 temmuz 2012 günü çatı muayenesi yapacak sizce çatı muayenesi için erken mi? doktor sezeryana karar verirse temmuzun ilk günleri (en baştaki geç döllenme nedeniyle) operasyon için erken mi olur ? Bebeğimin miadından evvel doğmasına sebep olmaktan endişeleniyorum kızlar =(
evet yanlış belirtmişim canım 20 haziran günü çatı muayenesi yapılacak ta benim kuşkum şu SATa göre 37 haftalık olacağım ama bu baştaki geç döllenme mevzusu yüzünden 37 değilde 35 haftalıksam bebeğim zarar görmesinCati muayenen 20 temmuz degilde 20 haziran olmasin canim. Eger oyle ise hic erken degil genelde 37. haftada yapiliyor.
ay durum bendede söz konusu bebeğin gelişimine göre tarih belirttikleri için sürekli değişebiliyor. artık bende 10 ağustosla 15 eylül arası diyorum soranlara:)
evet yanlış belirtmişim canım 20 haziran günü çatı muayenesi yapılacak ta benim kuşkum şu SATa göre 37 haftalık olacağım ama bu baştaki geç döllenme mevzusu yüzünden 37 değilde 35 haftalıksam bebeğim zarar görmesin
Yok canim bir problem yasanmaz doktor eliyle kontrol ediyor bebege zarar vericek bir durum yok merak etme. Muhim olan o sancilarla nasil basa cikabilecegimiz. :18:
ayy çatı muaynesi kaçıncı haftada yapılıyor.ben çok korkuyorum..can acıtan bişey mi kızlar ya?
ayy çatı muaynesi kaçıncı haftada yapılıyor.ben çok korkuyorum..can acıtan bişey mi kızlar ya?
şimdiden sancıları düşünmek istemiyorum, şu sıcaklar daha da kavurmadan bi doğursam =)
Az zamanin kalmis canim. Cati muayenden sonra bize haber ver nasil gectigini.
bugun çatı muayenesi oldum korkulacak hiç bir şey yok zaten muayeneden önce dr kayganlaştırıcı sürüyor boşuna düşünüp stress yapmışım =) doktorum bugun çatıların normal olduğunu rahmin yumuşadığını ve açıklığın 1 cm olduğunu söyledi bugunden itibaren hergün
1 saatlik yürüyüş önerdi normal doğumun olabilmesi için bebeğin pozisyonu da normal doğum için uygun görünüyor dedi. Allah hepimize Hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin =)
Super insallah dogumunda bu kadar kolay gecer canim. Kac dakika surdu burada?[/QUOT
iyi dileklerin için teşekkür ederim tatlım =) senin demuayene 3 dakika sürdü ya da sürmedi gerçekten o kadar kolay bişey ki üzerine düşünmeye bile gerek yok ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?