muhtesem ötesi burnumm

Merhaba ben ameliyat olalı 12. Gün şu anda pişman oldum burnumdan yana bir sorun yok simdi sis oldugu halde bile sekli duzgun ama gözlerimin şekli ve ifadesi değişti boş boş bakıyorum. Zamanla düzelir mi bilmiyorum . Aynı sorunu yaşayanlar var mı acaba???
Merhaba ben ameliyat olalı 12. Gün şu anda pişman oldum burnumdan yana bir sorun yok simdi sis oldugu halde bile sekli duzgun ama gözlerimin şekli ve ifadesi değişti boş boş bakıyorum. Zamanla düzelir mi bilmiyorum . Aynı sorunu yaşayanlar var mı acaba???[/QUO

Aynen o sorunu bende yasiyorum kasimin arasina kikirdak eklendi ve baya sis. Morelimi cok bozuyo gözlerimin ifadesi degisti resmem,daha 19. U günum insallh degisir alisamam buna cunku onceden baya dardi simdi genis oldu :( bide okadar sertki bilemiyorum SISMI yoksa sonuc bumu die :(

düzelir korkma ilk zamanlar öyle oluyor umarım sonradan burnunda sorunlar çıkmaz işte sonradan çöküyor falanlar filanlar
Gercekten gecermi?
Aynen o sorunu bende yasiyorum kasimin arasina kikirdak eklendi ve baya sis. Morelimi cok bozuyo gözlerimin ifadesi degisti resmem,daha 19. U günum insallh degisir alisamam buna cunku onceden baya dardi simdi genis oldu bide okadar sertki bilemiyorum SISMI yoksa sonuc bumu die

Gercekten gecermi?
Aynen o sorunu bende yasiyorum kasimin arasina kikirdak eklendi ve baya sis. Morelimi cok bozuyo gözlerimin ifadesi degisti resmem,daha 19. U günum insallh degisir alisamam buna cunku onceden baya dardi simdi genis oldu bide okadar sertki bilemiyorum SISMI yoksa sonuc bumu die
tabiki de değişir 19 gün daha ne ki 1 seneye tüm şeklini alır şiştir kesinlikle 19 güne bütün şişliklerin inmesini beklemeyin :)

onden goruntm gitti yandan bi sorunum yok
canım bir şey söyleyeceğim aslında üzüldüğün kadar kötü değil biliyor musun ve emin ol henüz ödem vardır o ödemler iner yandan çok güzel duruyor önden birazcık şiş duruyor o kadar inşallah sağlığına kavuşmuşsundur ve istediğin sonucu almışsındır yoksa gözlerin tenin çok güzel

kizlar sizinle muhtesem otesi burunumu paylasmak istiorum ben susuorum yuzum konussun bu gomlekli hic ameliyat olmamis halim kucagmda kopek olan ve konserde cekilen ilk ameliyatimdan 3 4 ay sonraki halim veeee sıkı durun buda burun ucu dusuklugu ve iki kucuk kemik tirtigi icin oldgm ameliyatin fotosu az once cekildi burnuma kikirdak eklendiii ve cokuk olmayan burnum cokertildi kaslarimin arasindan baslatti burumda kaslarimin hizasinda kocaman bir hat var bok gbiii burun ucum ob numaraaaaaa kizariklar da yuzume ayri bir hava katti gozlerimin yanindan baslayan burnum gozlerimi birbine gecirerek bana sapsal muhtesem bi hava kattiii ve dusunebiliomusunzzz ameliyatimin 5. ayi bitmek uzereee bole bir burun yaptigi icin helal olsun alnindan opulesi insann senin o diploman ne guzel bir diploma harika insan sevgi kelebegi ask pitircigiii beddualarda bulusalim

Selen 2. Ameliyat i kime oldunuz özelden yazabilirmisiniz

Back
X