muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

ciddi olamazsıınn
ay yazık ya kıza,ne kadar kafaya takıyodur kim bilir..

Nasıl oluyo ya

hem ne biçim takmak sormayın gitsin adamla severek evlenmişler ama evlendığı gun ve sonrasında ıkı kez yaklaşmış kocası :26: sanırım kendınce sorunları var ki istemiyor yada ne bilim pekte detaylı soramıyosunki bu tarz şeyleri.bikaç defa kızcagız yaklaşmaya çalışmış terslemiş felan laf soylemiş napmalıyım felan dıyor bana bende psıkologa dr afelan gıdın dıcem ama onuda yapacak bı adama benzemıyor anllattıgı kadarıyla karısının...

zor işler bunlar beaa hadi kadınların vajinusmusuna çare buldularda erkeklere nolii yaa

İlginç böyle erkeklerde varmış :97:Terslemesi noluyo yani

Adam karısını aldatmıs ve halada aldatıyo olabilir.
Ve bu yüzdende karısına yaklasamıyodur, suçluluk duygusundan.
Karısını terslemeside vicdan azabından kaynaklanabilir.

ne bilem bebem herüf korkii zaar kendinden olmıyacak die neyse yaaa umarım çare bulurlar yoksa boşanmayla son bulur bu evlilik

Dailys doğru söylüyo başka biri olabilir adamın hayatında tabi bu da söylenmez kıza

aldattığını sanmam kuşu kakmiymiş kızlar adamcağızın süklümün bi iki göbek üstü iyisi yane

Dailys doğru söylüyo başka biri olabilir adamın hayatında tabi bu da söylenmez kıza

Adam belki aidslidir.

Fazla mı uçtum ne?
Ama herşey olabilir.
Ben sadece varsayımları göz önünde bulunduruyorum.
Ya karısını aldatıyo ve bundan suçluluk duyuyor..
Ya da cinsel sorunları var.
Ve karısından utanıyor. :26:

Ee kuşu kalkmıyosa gene aldattıgı için olabilir.
Belki karısından sıkıldı ve adam yenilik arıyor.
Belkide bir tek o zavallı kıza kalkmıyo o kus.
Dısardada öyle olup olmadıgını bilemeyiz ki? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…