var bacum varamannnn benım karşı komşu 8 aylık evli:44: hep kadınlarda olur sorun bundada herüfte yani geçen ılk defa açıldı :26:kızcaz adam evlenduklerınden beri yane 8 ayda sadece3 kez yaklaşmış çok şaştımm kızcağızada üzüldüm
var bacum varamannnn benım karşı komşu 8 aylık evli:44: hep kadınlarda olur sorun bundada herüfte yani geçen ılk defa açıldı :26:kızcaz adam evlenduklerınden beri yane 8 ayda sadece3 kez yaklaşmış çok şaştımm kızcağızada üzüldüm
hem ne biçim takmak sormayın gitsinadamla severek evlenmişler ama evlendığı gun ve sonrasında ıkı kez yaklaşmış kocası :26: sanırım kendınce sorunları var ki istemiyor yada ne bilim pekte detaylı soramıyosunki bu tarz şeyleri.bikaç defa kızcagız yaklaşmaya çalışmış terslemiş felan laf soylemiş napmalıyım felan dıyor bana bende psıkologa dr afelan gıdın dıcem ama onuda yapacak bı adama benzemıyor anllattıgı kadarıyla karısının...
zor işler bunlar beaa hadi kadınların vajinusmusuna çare buldularda erkeklere nolii yaa
İlginç böyle erkeklerde varmış :97:Terslemesi noluyo yani
ne bilem bebem herüf korkii zaar kendinden olmıyacak die neyse yaaa umarım çare bulurlar yoksa boşanmayla son bulur bu evlilik
Dailys doğru söylüyo başka biri olabilir adamın hayatında tabi bu da söylenmez kıza
aldattığını sanmam kuşu kakmiymiş kızlar adamcağızınsüklümün bi iki göbek üstü iyisi yane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?