- 18 Ağustos 2009
- 5.535
- 4.712
- 698
senın avatardaki hali güzelmiş zilli zilli nazlaniiii hürroş:82:
aslıcık bebişim gel hürremim hepimiz hürremiz
mag ım benim pisicik oyun oynamayı öğreniyor yavaş yavaş gelip hırkamın düğmelerini kemiriyor ellerim hareket ediyor ya mesaj yazarken gelip permaklarımı kemiriyor klavyenin tuşlarına basıyor bir mesaj yazdırmıyo kerata
Ay ben yerim onu pisimi oyyyyyy
evet çok tatlı bir pisiciğim var ama daha çok küçük yeni yeni öğreniyor oyun oynamayı oda oyun dediğim gelip benim ellerimi ve hırkamın düğmelerini kemirmekşimdide yere indi kucağımdan gidip biraz yemek yedi geldi kucağımda paticiklerini temizliyor
oyyy aynı benim muhabbet kuşum boncukta öyle,
omzumda gezinir snra yazı yazarken parmaklarımı kemirir oje düşmanı benim kikaçdefa sürsem bile hep kemirir çıkarır sağolsun
oyuncu çok akıllı maşallah hayvanlar gerçekten çok zekiler
kuşları bende seviyorum ama kediyle aynı evde olmuyor kuş.mahşallah senin boncuğunada
Yarasa mıben öle evcil felan uğraşam direk vahşilerle ilgilenirim
benimde cevatım varama ne o bana yaklaşabilir ne ben ona sadeece akşamları bakışıyorus kendisiyle
cevat bizim pencere arasına yuva yapmış olan yarasa olüüüyür kendileripek bi sevişiyoruz senelerdir bizimle :44::44::44:
evet çok tatlı bir pisiciğim var ama daha çok küçük yeni yeni öğreniyor oyun oynamayı oda oyun dediğim gelip benim ellerimi ve hırkamın düğmelerini kemirmekşimdide yere indi kucağımdan gidip biraz yemek yedi geldi kucağımda paticiklerini temizliyor
kuşları bende seviyorum ama kediyle aynı evde olmuyor kuş.mahşallah senin boncuğunada
Benim de 2 tane pisim var
neyse ben topikin konusunu saptırmıyimbanlanırım mazallah
Burası geyik topiği banlanmazsın her telden çalabilirsin
hımm tamam öyleyse ne bilim bazen rahatsız olanlar oluyor çat diye şikayet ediyorlar
Rahatsız olan muhteşem yüzyıl dizi topiğine gidecek burası geyik topiği:82:
senin pisiciklerinin resmine baktım şimdi çok tatlılar hele fındığa bayıldım
demi ama demii gitsin orda ciddiyetini korusun bis burda geyik avlıcas
sağol meleğim
seninde pisine maşallah
ben bütün hayvanları çok seviyorum meleğim
Fazla ciddiyete gelemem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?