muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

mahi difolsun saraydan diyoruz,melixin yaptığına bak

şişmeklerü üstüne çekme melix doğru yola gel annem :85:

Yakmışş vallaaa seniiiii pargalının pabucu dama atıldı artıkkkkkk ahhhh zibinn ahhh çok beğenirdi baksırlı pargalıyı

valla ablam yaktı beni leo
amaaannn pis pargalı maymun pargalı
o maymunluğuyla baksırlı baksırsız olmuş ne yazar
dimi ama cnmablam

Mahidevran & Hürrem'in Soğuk Savaşı!

Geçtiğimiz günlerde Muhteşem Yüzyıl dizisinin ana karakterlerinden Hürrem rolü ile ekranda görünen Meryem Uzerli'nın aşırı kilolarının bir rahatsızlığından kaynaklandığı ortaya çıkmıştı. Hatta Halit Ergenç'in eşi Bergizer Korel'in sete özel kurubiyeler getirdiği bilgileri gelmişti.

Dün de dizide bir türlü yıldızları barışmayan ve birbirlerine rol gereği rakip olan Meryem Uzerli ve Nur Fettahoğlu, gerginliklerini özel ve gerçek yaşamda da sürdürüyor gibiler. HT'nin haberine göre dün bir etkinliğe katılan Mahidevran'ın nedense etkinlik içeriğinin Hürrem'in rahatsızlığı olan konu olması ilginçti.

Yunus Emre Kültür Merkezi’ndeki programa, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Mahidevran'ı canlandıran Nur Fettahoğlu ve İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyeleri destek verdi. Toplantı öncesi kurulan stantlarda Çölyaklı hastaların beslendiği ürünler tanıtıldı.
Ayrıca toplantıya katılan kişiler kan vererek Çölyak testi yaptırdı. Bakırköy Kent Konseyi Kadın MeclisiMeltem Ünal Erzen Çölyak'ın genetik bir hastalık olduğunu belirtti. Erzen, “Ülkemizde yaygın olan akraba evlilikleri sebebi ile hasta sayısı oldukça yüksek. Oldukça sinsi ilerleyen bu hastalık her zaman fark edilmeyebiliyor ve hastalık çoğu zaman vücuda onarılması güç zararlar verdikten sonra teşhis edilebiliyor” dedi.

mahidevran ne kadan yılan kızı gözleri ile yiyip bitiricek az kaldı saraydan sürülür boşuna uğraşma mahi sülüman hürreme aşıkkkkk

ablaaaaaa

anammm kimiii gördün leomuu

ablaaaa smilelerımızı eklemişin:eskiyiananpilablasmili:

hemie dudişten ha

bende bendeee:86:

evettt smilelerimizi zaman zaman kullanıyorum:86::86::86:
imzaaa
rdünaryusprofösörüsphilemonüyesmile:
hatırladınmıııııı

İyi akşamlar hanımlar;

Yine muhteşem akşam başlıyor.....Halvetin sultanları neredesiniz?

Çaylar ,kahveler hazır....Hadi buyrun......

heyyoooo ben geldim halvetlülerr
hayırdır bi gergünlük bir kızguınlık hissettüm sizde bugün niyeküne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…