muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

bu fragman ne böle yaaa anammmm yine karışçak ortalık
pargalı coşmuş dansözler meyveler hatçe bekli leyynnn gebe hemide unutma

bu zamana kadar tarafsız izledim bu diziyi.mahinin sebepsiz yere nigarcığımı öldürtmesi sebebiyle artıkın bende hürremci oldum bu kadarıda fazlaydı mahi ne istedin kadıncağızdan

Nigar da Mahisu'ya karşı alenen bir tavır almadı ki..Yani hiç renk vermedi Hürrem'den taraf olduğuna dair.
Hürrem; ''Bana inan.''demişti.Umarım ölmez.Ölürse Hürrem'i kimse durduramaz.

selamlar hürremcilerim

ben demiştim pislik pargalı haticeyi sevmiyo,güçlenmek için onun sevgisini kullandı ve evlendi.. şimdi de dansöz oynatıyo pislikkkkkkkkkk
mahi için ne deniiiirrr; CADIIIIIII

melix efferim sana bebeem :13:

Son düzenleme:
acaba ihtiyacım olmadığı halde gidip bi hotpoint ariston alırsam,şu koca tacizci reklam kalkar mı ortadan acaba acabaaa

çok az kişi kaldı buralarda bende çıkıorum yatıyım artık sırtım ağrıdı oturmaktan iyi geceler....

Günaydııııııııııııınnnnn Herkese iyi hafta sonları

nigarrrrölmesin yaaa kaka mahi cadı mahiallan cezanıı manyak gülşahhhbu ne ya bölee sık bogazını öldür bu kadar kolaymııcok sınırlendımmm:95:anam kargalıyada bakın heleeebireee münafıkkkvay hatçem vay sende beklee öle evdeeeyineee karısmıss ortalıkkkgel çarşambaaaa

bencede nigar ölmesin....................pargalı nasıl yapar bunu anlayamadım.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…