muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

biraz önce eşime bu topikte hürremciler yazıyor diyordum.demezmi bana sen hürremcimisin yoksa manyakmısın.meğer benimki mahici çıktı.arnavut hiç değilse rusumu seviyorsun diyor bana

biraz önce eşime bu topikte hürremciler yazıyor diyordum.demezmi bana sen hürremcimisin yoksa manyakmısın.meğer benimki mahici çıktı.arnavut hiç değilse rusumu seviyorsun diyor bana

pis mahici çıktı demek kocan

hürrem'in eski sevgilisi leo'da bir gariplik var, azıcık iq'su mu düşük,
. zombi bakışlar atıp monoton bir sesle "gitmem lazım, git dedi" türü cümleler kuruyor kendinden geçik bir halde. amcam senin kendi düşüncen falan yok mu? "bu diyarlar tehlikeliymiş, bizim alex de çok değişmiş, ben gider" de git. leo'nun varlığı da hürrem'in psijik güçlerini kötü etkiliyor. o yüzden durup durup başına ağrılar giriyor kızcağızın, şakaklarını acı içinde avuşturup geçmişi filan hatırlıyor. tüm bunları yaşarken de nigar kalfa'nın sıkıntısını tam gerektiği gibi farkedemedi. mahidevran tam psikopata bağlamışken, hürrem'in bu kadar dalgın olması kötü. leo'nun da, sadıka zillisinin de (ki leo'nun çizdiği hürrem resmini yürütmeye çalışıyor da adam zaten resmini yapıyor hürrem'in, kime ne kendisinde hürrem resmi olmasından? pratik yapmıştır) tez zamanda gitmesi gereken dizi. biri hürrem'in iyiliği için, öbürü benim iyiliğim için. sıkıldım sadıka'dan.

Son düzenleme:
kendi anası da kırımlı sülümanın

Böle mektup yazıp üstüne dansözü nasıl oynatıcakki yaaaa. Rüyamı çıkcak acaba o da

hello mello halvetlü kuşlarım
bak ne gusel mektup yazıo pargalı hatçesine eee peki nigarı öpmesi nerden çıkıyoo
mahidevrancım yine hüsrana uğrayacak avadamı götürmicekler neci
mustafada mehmette bi tuhaf olmuş daha sevimli çocuklar bulsalardı keşke

mahidevran gözlerini belertirken göz kürelerini yarım metre dışarda gezdirebilme yeteneğine erişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…