muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

bak bize gerdeği ayrı der alışması ayrı dert 6 aydır gebe kalmakta ayrı dert zati bu ayda hamiş olmazsam oraya gidecem o ebe bide bana ellesin anacım şifalar olsun bana

ay bende bende bacım :))) ulen 40 yılda bir halvete girerlerr hoooppp gebiş kalmış ne yiyolar ne içiyolar annem bunlarr vallaha kalk kız bizdee gidek şehzade doğururuz fenamııı hem sülümanın hastasıyım ayrıcanaaa

kızım televizyon yok pc yok radyo bilem yok..
korunmak heç yok..

cnm işleri güçleri yok sarayda yan gelip yatıyolar olsun o kadar da senede 1 tane doğursunlar sıkılmazlar barii
baksana zaten hepsi birbirinden ateşliii...
anammmm keşke bu dizi 2 sene önce başlasaydı burdan tiyo alıp hemen hamile kalırdım 1 sene uğraşmazdım

korunmak heç yok..

anacım bunlar korunsada hamile kalır devamlı yumurtlama döneminde yatıyolar demekki hürrem sayor 14.gün oldumu tamammmmmmmmmm yatışşşşş gelsin bebişler dolsun gobişler haftaya bi şehzade doğar hemen ikili yest 3 lü test mest hiç bişi yok

aha savaş çıktı gayri aşna fişne yok az biraz ara versinler şu matrakçıda leoya taktı sanki gardaşı

korunmak heç yok..

Valide sultan sağolsun be megimmm bi göz işaretiylee hopppppp sülümanın odasına atıyo kızlarııı

kudretine kurban

kudretini yidiğimmmm sülüman

bak bize gerdeği ayrı der alışması ayrı dert 6 aydır gebe kalmakta ayrı dert zati bu ayda hamiş olmazsam oraya gidecem o ebe bide bana ellesin anacım şifalar olsun bana

İnşallah seninde olur bebeğin canım burada paylaşırız bu haberii

ayrıca genelde yanlış kullanılır ama doğrusu şöyledir :

Hayy'dan gelen Hü'ya gider

(Allahtan gelen Allaha gider.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…