muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

eyvah hürrem çıldıracak.sülüman da verdiği sözleri hiç tutmuyor ya.sadıka yaşadı.planlarını devreye soksa bari.

hatice: lütfen beni bir daha yalnız bırakmayınız.
pargalı: puşt abine söyle!

(demedi tabi, diyemedi. makbul ibraam korkuyor zaar.)

an itibariyle nigar içindeki kötülüğü serbest bırakmıştır.delirttiler kadını sonunda

noluyo yavvv oha sadıkaya yazıyo sülümannn :)))))

anammmmmmm hürrem bu sefer gebertcek ulen bu sülümanında uçkur keyfinden karılar ziyan oluyooo

halvet var kızlarrrrrr coşunnn

al işte sülüman sadıkayla halvet olcak..

eyvaaaaaaaahhh süleyymaaann puuuh sanaaaa goruyomusun mısafırlıkte bıle halvette halvet tutturmuş yaa dakkasında kal dedı sadıkayaaa

sülüman naptın hani hürreme aşıktın olmadı yani bizim padişahlarımızda neymiş yarım kalan halvet tamamlancak

ibo matrakçıyla evlendireceğini söyleseydi halvet olmazdı ne güzel.hürrem sende gitmezsen böyle olur işte

Çok gereksiz saçma olmuş bu sadıkayla halvet olayı. Sabahında Hürreme canım cicim akşamında sadıkayla halvet

süleyman "hadi izin verdim, benimle gelebilirsin" tripleri atıyordu ki hürrem'e, leo derdindeki hürrem'in "yok ben kalıyım sen git bebişim, sen git, akşama görüşürüz" demesiyle küçük çaplı bir göt oldu. sanıyor ki havalara uçacak hürrem bunun bayık kardeşi ve onun kocasının evine gidecekler beraber diye. ama şimdi an itibarıyla ters tepti kendisi için bu durum sanki. sülüman anında yavşadı sadıka'ya haticegillerde. yuh ulan herif. sadıka seni deşmeye kalkınca tövbe edeceksin herhalde, tek eşliliğe demir atacaksın.

ey mahidevran salağı. bu sarayda nigar'dan daha sadık cariyelerin olabilir ama nigar'ı çok kızdırma bence. haseki maseki dinlemez sana bile dalabilir sanırsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…