muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

"Muhteşem Yüzyıl"daki devamlılık hatası alay konusu olacak.
Türkiye'nin en yüksek prodüksiyonlu dizisi "Muhteşem Yüzyıl" skandal bir hataya imza attı.

Mahidevran'ın oğlu Şehzade Mustafa bir haftada 4-5 yaş bir büyüyerek seyircinin ağzını bir karış açık bıraktı. Minik Mustafa gitmiş yerine koskocaman bir delikanlı gelmişti.

Geçtiğimiz hafta Hürrem'in hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Bu haftaki bölümde Hürrem doğurdu. Yani bir haftalık arada dizi en fazla 9 ay atlayabilirdi.

9 ayda 4 yaş birden büyüyen Şehzade Mustafa dizi tarihine geçerken Twitter'da alay konusu oldu. Şehzade Mustafa sadece yaşıyla değil fiziksel görüntüsüyle de eleştirmenlere malzeme çıkardı. Minik hali Beyaz yüzlü bir çocuk olan Şehzade Mustafa'nın mutasyona uğramış hali epeyce esmer..

İŞTE YAPILAN YORUMLAR

Hürrem in 9 aylık hamileliği dolmadan şehzade Mustafa 3 senelik evrim geçirip ergen çocuk olmuş.Buna Türk dizisinin saçmalığı denir.

Şehzade Mustafa mutasyona uğramış. ; )

Ya anlamadım 9 ayda bu mustafa nasıl böyle büyüdü? Hani şehzade falan diye mi, onlar böyle çabuk mu büyüyor? Kimse bilmiyor, tamam

muhteşem yüzyılda şehzade mustafa'ya ne yedirmişler acaba?1 bölümde 4-5 yaş büyümüş

Abi şehzade mustafa hangi zaman makinesini kullanıyosa banada verin iki dakka

şehzade mustafa bu kadar serpildiğine göre içerde geçirdiği zaman sonunda şehzade selim tacı kılıcı kaftanıyla doğacak

aşı yapıyo sanki sıradakiiiiiii sıradakiiii a aaaaaaa sen arada kaynama gel bakayım:94::94::94::94: sıradakiiii ewet sıraya gırelım yawaş yawaş:86::86::86: korkmayın hepinize yeter :111::111::111:

hakikaten ne sülümanmış yahuuuu bitmedi pili biz hürremdan sonrakileri görebilios dimekki hürremden önce ooo daha neler neler gelmiş geçmiş benm bildiğim köle olarak getrilen satın alınan cariyeler sarayda hizmetçilik yapar bunlar şey evi kurdular resmen oo piti piti dierek seçecek artık sülüman birde kızları düşünün gözdelerin hepsi sülümanı görmüş oluo aralarında konuşuolardır sende nasıldı bende şöyleydi böyleydi die

muhteşem yüzyılda şehzade mustafa'ya ne yedirmişler acaba?1 bölümde 4-5 yaş büyümüş

ithal mama :86::86::86::86:wenedik papazları yolluyoooo

Son düzenleme:
kızlar bizim sülüman ahalisi bugece beyaz showdalar burda toplancakmıyız

kızlarrrr fragmanı gordunuzmuuu hurrem gebertıyodu sulumanı yenı bı kız vardı bıde beyaz surat sarışın kımdı ki oo hurrem çıldırmıştı valla sadıkyı dovse bari goçum benm

yoksa 15 sene falan dahamı atladılar mihrima mı büyüdü nedir

kızlarrrr fragmanı gordunuzmuuu hurrem gebertıyodu sulumanı yenı bı kız vardı bıde beyaz surat sarışın kımdı ki oo hurrem çıldırmıştı valla sadıkyı dovse bari goçum benm

Açtım showu feriha reklama girsede izlesem bende

kızlar bizim sülüman ahalisi bugece beyaz showdalar burda toplancakmıyız

Toplaşalıııım

Son düzenleme:
bende izledim frağmanı hürrem pskopata bağlamışne yaocek bakalım sülo bundan sonra başkasıyla helvet olda gör gününü süloooooooo

Fragmanı izledimmmm deminn bulursam eklerim yada bulan eklesin kızlar

Hürrem öğreniyo sülümanın halveti

Bi sarışın var rustur o büyük ihtimalle :86: halvet yolunda yürüyo :92:

Hürrem sülümana diyoki benden habersiz halvete girersen bu sarayı başına yıkarım (Tam olmayabilir)

Hançeri çıkarıyo sülüman öldürcekmisin beni diyo hürrem ters tutuyo hançeri avcunun içini kesiyo kanıyo filan

Son düzenleme:
Pargalı bu sefer nigar kalfayı öpüyo galiba

hürremin eli kesildi yaa kıyamam ben onaaaaaahain uçkuru gevşek sülüman nolcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…