muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

pargalı nasıl şok olmuş.sadıkayı öyle görünce.sülüman da bisküvimi gofret mi bişey yiyip çekilebilirsin diyo ya iğrenç ya.

ayyy orada havalar ne kadar güzeldir megim değilmi ankara bugün soğuk yağmurlu

İzmirde evvelsi gün acaip yağmur vardı,hatta sel baskını yaşandı hafif çapta..
bizim otoparktaki araçlardan bazıları su aldı ve çekicilerle gitti arabalar tamire..
ama Çeşme öyle değildi..
güneşliydi sıcaktı.. denize girmeye başlamış millet..
biz girmiyoruz daha..

Son düzenleme:
kızlar ben üyeliğimi iptal edip başka üyelik açıp gelecem yakında belki yarın yaparım.beni tanıyanlarınız varsa haberiniz olsun.

kızlar ben üyeliğimi iptal edip başka üyelik açıp gelecem yakında belki yarın yaparım.beni tanıyanlarınız varsa haberiniz olsun.

aa neden ama?
yeni nickini özel mesajla sööle bize ya,nası tanıcaz..
söölicenmi topikte ben adiyefim diyerekten?

merhaba cnm kuzum kankam bnm saru kuzum bnm

ayyyy alahım sizi hiç ayırmasın inşallah cnm

sarı kuzun seni öpiyi esmer şekerim benim

Aminnnn cümlemizi de ayırmasın aşkından inşallahhh...

Son düzenleme:
ay zaten söylerim de pek hoşlanmadığım birine birşey gösterirken ismimi gördü.bakar bakmaz bilemem ama mesajlarımı okumasını falan istemem yani.değiştireyim dedim.yazarım zaten ben adiyefim diye.

ay zaten söylerim de pek hoşlanmadığım birine birşey gösterirken ismimi gördü.bakar bakmaz bilemem ama mesajlarımı okumasını falan istemem yani.değiştireyim dedim.yazarım zaten ben adiyefim diye.

o zaman hemen şimdi yapsana,okumadan daha..

sadece nickin değişcek dimi,yeni üyelik almana gerek yok gibi?

benim kız uyumadı zar zor yazıyorum zaten birşeylere basar mahveder herşeyi.onuda düşündüm de kendisi öğrenci.ailesinde şuan.orda internet yok.ama okuduğu yere gidince interneti olacak.bakarsa orda bakabilir.bide bize gelince nete girebilir burda da bakamaz yani

Canım yöneticiye mail atıp durumu izah edersen değiştirirler nicki belki. Benim bir arkadaşım değiştirmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…