• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

Mahiye bende üzlüyorum ama durumundan ötürü değil yanlış hareket ettiğinden yani kendi etti kendi buldu..
şöyle örnekleyebilirim;
komşum var,sürekli çocuklarından şikayet ediyor ders çalışmıyorlar,akşama kadar top peşindeler v.s.v.s.,ama evde işimi rahat yapıcam diye çocukları sokağa kendisi salıyor,bir gezmeye ,geziye götürmüyor,evde oturup onlarla oynamıyor,sürekli şikayet ediyor,anlatsam anlamıyor çünkü cahil onun elinde olduğu halde bazı şeyler farkında değil ,aynı mahidevran gibi isteseydi becerebilseydi Hürremden çok daha kıymetli olurdu kendisi bozdu,şimdi oturup ağlıyor .....yapacak bişey yok kendi düşen ağlamaz...Hürremciyim akıllı kadın vesselam..
süleyman kendi eniştesini öldürttü,Hürrem mi pargalıyı,mustafayı öldürtmiycek yaniii peh
evet okonuda sana katılıyorum oturup ah vah edeceğine fesatlık yapacağına kazanma yollarına bakabilirdi ben hiç birini tutmuyorum hurrem evet daha akıllı bıde tatlı dilli kendini sevdiriyo sımarıklığa vuruyo ama bıkere gıcık kaptım ona napyım ısanımıyorum benım dizide sevdiğim karakterler sümbüll ağa bide nigar kalfa ama bu ıbrahımı opmeye kalkışmıcaktı cok kotu tosladı:20:

evet okonuda sana katılıyorum oturup ah vah edeceğine fesatlık yapacağına kazanma yollarına bakabilirdi ben hiç birini tutmuyorum hurrem evet daha akıllı bıde tatlı dilli kendini sevdiriyo sımarıklığa vuruyo ama bıkere gıcık kaptım ona napyım ısanımıyorum benım dizide sevdiğim karakterler sümbüll ağa bide nigar kalfa ama bu ıbrahımı opmeye kalkışmıcaktı cok kotu tosladı:20:
ahahaha resmen kendini kaybetti ya,kendinden geçti kadın,pargalı da noluyoruz ürktü garibim,haticeden böle bir hamle göremediği için heralde şok oldu adam hehehehe
ama ben inanıyorum,pargalı haticeden sıkılacak ve nigara şans verecek :1::27::52:

bende hürrem dışında, nigar kalfa,sümbül ağa,şeker ağa,gülnihal i beğeniyorum dizide :D

ahahaha resmen kendini kaybetti ya,kendinden geçti kadın,pargalı da noluyoruz ürktü garibim,haticeden böle bir hamle göremediği için heralde şok oldu adam hehehehe
ama ben inanıyorum,pargalı haticeden sıkılacak ve nigara şans verecek :1::27::52:

bende hürrem dışında, nigar kalfa,sümbül ağa,şeker ağa,gülnihal i beğeniyorum dizide :D
aynenn bencede hatçeyi boynuzlayacak gibime geliyo aslında nıgar guzel kadın bıkere odasına anıden girmişlerdiya sacları acıktı ustunde gecelik gibi bişey vardı beyaz hostu yanı ama nasıl bu kadar cesur bı hamle yaptı anıden anlamadım :53:böle oldu adam

Eyvahlar olsun :53::53:

Süleyman hürremin restine rest ile karşılık veriyo :53:

Hürrem toplayın eşyaları saraydan gidiyoruz diyo :53:

Bu saraydan ben gidicem süleyman dirim çıkmasa ölüm çıkar gibi bişi diyo :53::53:

Mahi cadısı kendi sonunu kendi hazırladı diyo hürrem için :53:

Veee mahinin yardımcısı cadı vardı ya o hürremin odasına giriyo elinde hançerle bıçağı saplıyo :53::53::53::53:

Ama hürremmiydi başkasımıydı göstermiyolar fragmanda :53::53::53:

Şoklardayım tekrar bulup izlemem lazım fragmanı :53:

kızlar fragman çıktı koşun :52: :52: :52: hurremımız resti çekiyoorrr ya cariyeler gider,ya ben giderim diyorr :52: aslanım hurrem :65: snrada toplayıın eşyamı yarın gıdıyorum dıyo :53: mahı cadısı hurrem kendı sonunu hazırladı dıyo.. :47: ama benceee hurrem'ın bu davranışyal nıkah olucak suluman la bana oyle geldıııı suluman tutuşsun ınş :52: yada hurrem ıcın harem kapatma gıbı bı olay vardı tarıhte yalns hatırlamıyosam belkıde onu yapcaklar ay catlıcııım

Son düzenleme:
Süleymandan iyice nefret ettim..

Hani Hürrem e sadıktı..?
Hürrem i madem çok seviyor neden diğer kadınları göndermiyor?

Ve öldürülen sanırım Gülnihal..

Son düzenleme:
İyice saçmaladılar bu halvet işinde ya. Nebiçim aşk bu. Nebiçim bi canlandırma. Reyting uğruna iyice ucuzlatmaya başladılar diziyi. :41::47::47::47::47::41:

Zaten ucuzdu..
Meryem uzerli yi çok sevdigim için izliyodum..
Ama artık sapıtmaya basladıkları için 2 haftadır pek bakmıyorum..

pis sülüman.........:63::63::63:
hürremim kıyamam..........:59::43:
bence mahi rüya görüyor...........:47::27:
bir yerleri açık kalmıştır.......:27::1:

rüya değilse gülnihal ölecek heralde.hürremin bu resti de iyi oldu da nereye gideceksin hürremciğim.annenin evine desek olmaz.bi yerde iş bulup çalışcakmısın.çocuklarını da mı alıp gideceksin.nasıl olacak o iş.

şu saate kadar öldüm bittim ben yaa yarın misafir gelcek.pasta yaptım.feriyagilleri de izleyemedim.aslında yatmalıyım

Eyvahlar olsun :53::53:

Süleyman hürremin restine rest ile karşılık veriyo :53:

Hürrem toplayın eşyaları saraydan gidiyoruz diyo :53:

Bu saraydan ben gidicem süleyman dirim çıkmasa ölüm çıkar gibi bişi diyo :53::53:

Mahi cadısı kendi sonunu kendi hazırladı diyo hürrem için :53:

Veee mahinin yardımcısı cadı vardı ya o hürremin odasına giriyo elinde hançerle bıçağı saplıyo :53::53::53::53:

Ama hürremmiydi başkasımıydı göstermiyolar fragmanda :53::53::53:

Şoklardayım tekrar bulup izlemem lazım fragmanı :53:
bende şoklardayım yaaa :52:
acaba nereye gitmeyi planlıyor :27:
bencede rüya değilse eğer,gülnihal bıçaklanıyor çünkü hürrem o kadar ufak tefek değil ki yatağı kaplıyor yavyum :37:

Back
X