- 20 Mart 2008
- 142.059
- 214.181
- 1.423
- 60
Ben hiç gitmedim
Erzurumda polat otel var ya abla adnan polatın oraya gitmiştik 3 gün kaldık orda..Otelde hamam var..Eşim ve arkadaşı gitti biz de hanımıyla bizim odada oturuyoruz anam bekle bekle adamlar yokÇıkamadılar ordan bi türlü
Bende hiç gitmedim gitmemde sanırım. Utanırım ben:78::78::78::78:
Ben gittim zevkli oluyorrr ama yanlız çok sıcak tabii ...Adamlar kayıp demi hamamdaa keyif yapmışlardır yaa orada
Kaliteli hamam olursa güzel ama zaten havluya sarınıyorsun
Hem de ne keyif abla ballandıra ballandıra anlatıyolardı bi de
Tadı damaklarında kalmış demekki
yeni fragmandaki bıçaklamada rüya çıkarsa artı yuhh yani..fragmanı beğendm ama rüyadan bıktımm artı heyecanı kalmıyor
ay leo yakalandı....
bence hürrem rüya görüyor,ibrahim paşanın ölümünü............
Fragman komple rüya nerdeyse ya. Bu bölüm çok sıkıcı olucak belli. Rüyaları çok sık yaptıkları için sıkmaya başladı. Bu bölümü izlemesek bile olur.
bencede rüya değilse eğer,gülnihal bıçaklanıyor çünkü hürrem o kadar ufak tefek değil ki yatağı kaplıyor yavyum
Hiç çekinmem, bu iyimi kötümü bende bilmiyorum:26:lisede kız yurdunda kalmıştım.Banyo yaptığımız yer hamam tarzı biyerdi.Yine hamamda üstünde havlun oluyo.Bizimkinde sadeceBen hamama gidemem o kadar milletin için soyunamam utanırım:78:
Gülnihali bıçaklıyosa eğer süklüm nihal aşkı başlamadan biterGülşah kimi bıcaklıyor Nigarımı ? Yoksa Hürremimi çünkü bebek vardı yanında,bana sanki gülnihali bıçakladı gibi geldi :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?