muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

Ben gittim zevkli oluyorrr ama yanlız çok sıcak tabii ...Adamlar kayıp demi hamamdaa keyif yapmışlardır yaa orada

Bende hiç gitmedim gitmemde sanırım. Utanırım ben:78::78::78::78:

Kaliteli hamam olursa güzel ama zaten havluya sarınıyorsun

Ben gittim zevkli oluyorrr ama yanlız çok sıcak tabii ...Adamlar kayıp demi hamamdaa keyif yapmışlardır yaa orada

Kaliteli hamam olursa güzel ama zaten havluya sarınıyorsun

Hem de ne keyif abla ballandıra ballandıra anlatıyolardı bi de

yeni fragmandaki bıçaklamada rüya çıkarsa artı yuhh yani..fragmanı beğendm ama rüyadan bıktımm artı heyecanı kalmıyor

Al işte az önce en son fragmanı gösterdiler izleyeniniz var mı bilmiyorum yine rüya..ibrahimin boğulması nigarın ibrahim aşkı falan feşman..ibonun ölümüde haticenin rüyası işte öfff sıktılar haa..

birisi hamam mı dedi bayılırım hamam sefasına
kesinlikle herkese tavsiye ederim ama kalabalıkla çok daha evkli olur
ankarada çok güzel hamamlar var

ay leo yakalandı....
bence hürrem rüya görüyor,ibrahim paşanın ölümünü............

Fragman komple rüya nerdeyse ya. Bu bölüm çok sıkıcı olucak belli. Rüyaları çok sık yaptıkları için sıkmaya başladı. Bu bölümü izlemesek bile olur.

Fragman komple rüya nerdeyse ya. Bu bölüm çok sıkıcı olucak belli. Rüyaları çok sık yaptıkları için sıkmaya başladı. Bu bölümü izlemesek bile olur.

doğru nigar kalfada rüya görüyor....aslında haticede görüyor olabilir.ablasının eşinin ölümünden etkilenmiş olabilir.:26:

günydın kızlarr
cumartesi saraya gittim kanuniyle hürremi ziyaret edip geldim

günaydın kızlar
bence de hatice rüya görüyor ablasının durumundan etkilendiği içinyada pargalı görmüş olabilir hürremi bu idama sevinirken görüyo çünkü herhalde pargalının rüyası bu

Günaydın...

Gülşah kimi bıcaklıyor Nigarımı ? Yoksa Hürremimi çünkü bebek vardı yanında,bana sanki gülnihali bıçakladı gibi geldi :44::44:

Son düzenleme:
bencede rüya değilse eğer,gülnihal bıçaklanıyor çünkü hürrem o kadar ufak tefek değil ki yatağı kaplıyor yavyum
Dombili ama güzel hürrem:82:

Ben hamama gidemem o kadar milletin için soyunamam utanırım:78:
Hiç çekinmem, bu iyimi kötümü bende bilmiyorum:26:lisede kız yurdunda kalmıştım.Banyo yaptığımız yer hamam tarzı biyerdi.Yine hamamda üstünde havlun oluyo.Bizimkinde sadece olurdu.3 sene öyle geçti

Gülşah kimi bıcaklıyor Nigarımı ? Yoksa Hürremimi çünkü bebek vardı yanında,bana sanki gülnihali bıçakladı gibi geldi :44::44:
Gülnihali bıçaklıyosa eğer süklüm nihal aşkı başlamadan biterÇünkü gülşah pis bıçaklıyo kimi bıçaklıyosada:83:Zor sağ çıkar ordan bıçaklanan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…