muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

Çocuğun suçu yokki anne öyle yetiştiriyo çevredikiler öyle yetiştirio valide öyle yetiştirio zamanında babada vermiş gazı ibrahide vermiş çocuğa bişey diyemiom yani
Bu arada..
Matrakçı ve hayın gacı victoria el tutuşumsu bi hal alır..
Annem : Onla mutlu oluyo salak bu salak kız hain görmiyo bide para verdi kolye aldı o parayla bi fakire yardım et..
Yunus : alınan zevke mutluluğa bak yalnız şimdi o elini tuttu diye bu adam o eliyle..neyse söylemim şimdi ayıp olur size..
annem ve ben : ???????

yunus kim bilmiyorum ama helal agzına sağlık ne güzel söylemi :) annende öyle :)

olamaz saate bi baktım sonuna yaklaşmışız dizinin.hiç bitmesin ya.ben sezon finalinden sonra ne yapcam ya

mıstıfa kendi ipini kendi çekicek kardeşim,hürremin suçu yok

bi de azarlıyor çocuğu.psikolojisi bozulmuş sonuçta farkındadır annesinin durumunun falan

hahahahaha sizin evdeki bu muhabbete kopuyorum yaaa,neydi şu hadımı ilk öğrendiğindeki muhabbett bi hatırlatta gülelim litfen yaaa

sen her halinle güselsin didi ay

halvete geeelllll

kalbimin sesini dinle hünkaaağğrıımm sülüman iş başında eee suluman odada kalıcak galıba onu mu bıçaklıcak delı gulşah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…