• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Muhteşem Yüzyıl Kösem'i Beren Saat de kurtaramadı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Caddy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla azicik bakayim diye videosunu izledim son bolumun. Butun bir bolum sarayin icinde geciyor ki fenaliklar geldi. Kapana kisilmis fareler gibi millet saray icinde birbirinin basinin etini yiyor. Lise sonu yil sonu musameresi tadinda bir dizi, sanki boyle az sonra el ele tutusup seyirciye selam vereceklermis gibi oyunculuklar feci yavan, hatta berbat.

Ben beren'in politik gorusunu bilmiyorum, zaten magazinsel haberlerle hic ilgilenmem fakat o orgute arka ciktiysa insanlar tepkilerinde cok normal. Zaten kendisini zerre sevmem, oyunculugu berbattir boyle ileri geri sallaniyor konusurken, laflari agzindan tam cikaramiyor. Bu kadinin nesine oyuncu diyorlar anlamis degilim, niye yuceltildi hic bilmem. Hicbir dizisini izlemedim itici uyuzun teki. Umarim azalarak biter de daha ekranlarda gormeyiz. Bir de dizi beren gelecek reytingler cosacak sandi, yapim sirketine de oh olsun, oyle fos cikti iste. Ya hulya avsar? O kim ya? Oyuncu desen degil, sarkici desen degil hic bi mok degil diziye sokmuslar. Senaryo ne kadar kotu olsa da oyuncular iyi secilseydi belki reyting alirdi. Ben misal ilk baslardaki kizla beren'in degismesi olayini anlamadim o kiz sarisin mavi gozlu bi kizdi beren ise kumral ela gozlu salak mi bu insanlar ya :KK59:

Tez zamanda bitmesi dilegiyle!

Beren saatten onceki kiz iyiydi, ona alistik neden degisti ki sacma oldu

Osmanlının muhteşem tarıhını batıran bu safsata diziler kalksın artık..

Tutacak şey var tutmayacak şey var iyi maya olmadan yoğurt tutar mı ki Beren saatin de filmi tutsun Japon filmleri bile daha saygılı geçmişine

Oyuncu değişikliği hiç iyi olmuyor hangi dizide olursa olsun keşke Beren Saat le değilde diğer kızla gitseydi adeta mutasyona uğradı

Beren saat bu dizi için yanlış seçimdi zaten bu gidişle bu dizi erken final yapar

Oyuncu değişikliği hiç iyi olmuyor hangi dizide olursa olsun keşke Beren Saat le değilde diğer kızla gitseydi adeta mutasyona uğradı
Normalde beren ileri yıllardaki halini oynayacaktı ama reyting korkusundan çok saçma bir girişle girdi diziye

Normalde beren ileri yıllardaki halini oynayacaktı ama reyting korkusundan çok saçma bir girişle girdi diziye
Evet biliyorum işte daha iyi olabilirdi ama böyle çok saçma oldu mutasyona uğradı sanki yani

Evet biliyorum işte daha iyi olabilirdi ama böyle çok saçma oldu mutasyona uğradı sanki yani

Benim anlamadigim madem sonradan diziye beren girecek niye ona benzeyen birisini oynatmamislar? Onun gibi kara sacli, ela gozlu felan? O kiz da yunan miymis neymis ne isleri varmis taa oralardan oyuncu getirmisler. Cok mantiksiz.

Hiç izlemiyorum ya ama çok sevindim beceremediğine ya da çok sevişmiyor dizi de. bi bölüm yardırsa varya reyting tavan yapar totalde AB de.

Al bereni vur hulyaya ikiside birbirinden kotu oynuyorlar hulya avsar sifir mimik

Zaten bence beren saatten onceki kiz daha iyiydi. O daha iyiydi bu rolde.

ohhh olmuş biter inşallah çabucak

Back
X