Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
2 sorum olucakkkkk birrrrr mustafanın eskı carıyesıde hamıleydı...nıye kurallara aykırı dedı bu mahı karısı ozaman..ıkıncısııııııı mustafanın ormandakı elenası nerde :26:

o zaman sancağa çıkmamıştı henüz cnm.

2 sorum olucakkkkk birrrrr mustafanın eskı carıyesıde hamıleydı...nıye kurallara aykırı dedı bu mahı karısı ozaman..ıkıncısııııııı mustafanın ormandakı elenası nerde :26:

sehzadeler sancaga cıkmadan evlar sahıbı olamıyor oyuzden kurallara haykırıydı dıger kız hala aklında mustafanın ama anası zorladıgı ıcın ıllede cocuk olsun dıye mustafada napsın yaptı cocuk ama o kız hala aklında

o zaman sancağa çıkmamıştı henüz cnm.

mustafa sancakta olmadıgı ıcın kurallara aykırıydı ormandakı elenada manısada kaldı fatma onu gorunce sapa oturacak

melisa sözen öldü zaten. ben de yasak diye biliyorum anlamadım

elenaya da bekle beni gelcem dedi bıraktı kızı

mıstık o zaman sancağa çıkmamıştı ya ondan aykırıydı ...

elena manisa halaaa

Hahahah Muhteşem Yüzyıl zaman aşımına uğramış. Bu arada Arka Sıradakiler Suskunlardan sonra Muhteşem Yüzyılda da hortlamış.

vuhuuuuuuuuuuuuuuuuuu yesssssssssssssssssssssssssss ! işte bu ! hönkar senın babandır kazulet avucunu yala herşey yalan hurrem gerçek allahımmmm suleymanın sarılışına bakınnnnnnnnnnnnnnnnnn yarabbımmmmmm şükür adam kendıne geldi

kızım var 3 yaşında hürrem gelince bir anda aa sultanımız çok güzel olmuş dedi.nasıl biliyor işte kızım

Haydeee alkışlayınn bebeklerrr... Hani havai fişekler nerede kaldı yaw. çalsın davullar başlasın şenlik bu gece halvet var. Ya allah bismillah

Hatcenın atesı basına vurdu uyuyamıyoo

aslanım hurreeeemmmmm celcek sulonun aklını yıne yenı yenıden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…