Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Gördünüz müüü yine bizi sinir edecekler

bu senaristler doğru yolu bulamıyor şimdiden sinir olmaya başladım. Bir bölüm de mutlu bitirelim şu diziyi yaaaa.

Mezarlıktan çıkan korku filimlerindeki tiplere benziyor buz karı buzzonun yerine başka birini bulsalarmış iyi olurmuş en baştan beri uyuzum hele psikopata bağladığında tam bir çöplük oluyo zaten bu tipleri beğenmem hürrem tarzı ideal

ben onun gözlerini pörtlettiğinde cok korkuyom ozamn cok çirkin oluyor hatice ya

eyvah kızıyor süleyman,söylesene hürrem beni öldürmek isteyen de torununa gebe diye

Bağırrrr sülo bağırrrrr yol saçını başının reyizinnnnnnn

Ohhhhhh dairene dön didiiii yürüüüüü ancaaaaa gidersinnnnnn hürremmmmmm toz ol hemennnnnn

Sülüğğğğğğğğğğğman benden duymuş olma o uyuz bacında firuzeye yazılanı hürreme götürdü onada kızsanaaa aaaa padişah neyim dinlemem vurudurum kelleni

Ohhh haticede yedi fırçayı donuk surat
hürremin elbisesinin güzelliğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii allahmmmm şu güzelliğe bakın saç başda dağılmış tabı dun geceden hatırlatırım unutmayın

Bağırrrr sülo bağırrrrr yol saçını başının reyizinnnnnnn

Ohhhhhh dairene dön didiiii yürüüüüü ancaaaaa gidersinnnnnn hürremmmmmm toz ol hemennnnnn

karı koca arasında olur böyle kavgalar, sevgilerinden zerre eksilme yok ama

padişah önüne gelenleee yatıyor,, ama nigar cezasını bulacak diyor.. yemin ederim böyle adalet yok..
buarada hürremin göğüslerde foraaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…