Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
2 kg patlıcan oydum bu saatte her bırıne ısım taktım bu fıruze bu afıfe bu hatce bu nıgar bu mahı

tiftik tiftik kahkülleri var çiroz onu ıkıye ayırmak zor olmaz ben orayı ayarlarım sıze hemen haber uçururm yetişirsiniz tüm sinirimizi çıkarırız

dakkasına varmadan ordaYIM BENDE BACAKLARININI ayırırım kurunun

kaltak nigarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar katıldım yaaa bu fürüze ne yüzsüz çıldırcam bide gülüyo sırıtıyo yaaaaaa..
buarada hurrosun saçlar
bide cevap veriyo yaaa hönkarını kaybetmektenmışşşşşşşşşşşş senın o dillerin...

yeter artık hürremi ezmelerinden bıktım bee süleymanda çevirdi yüz ne manası kaldı..............

izleyemedim diye meraktan yorumlara baktım veee bu bölümü izlememeye karar verdim...yoksa senaristleri boğucam fasülye sırığını diktiler oraya bi türlü göndermiyolar yaa...

hürroş desene ya..sen kainatta nikahlı başka kadın gördün mü ben tek nikahlı osmanlı kadınıyım deseneee bal saçlıııığm

:92::92::92::92:
bu similiyi seviyorum yaw ne güzel sütyenini sallayıp duruyo
kızlar alemsiniz valla h,çdikkat etmemmiştim bu smileylerin don sütyen salladığına ben hep beyaz bayrak barış için sallanırya öyle zannetmiştim
biz onun tercihlerine bi şey demiyoruz. o da bize demez heralde

bak bu da donunu sallıyo :92::92::92:

Muhtesem gece ama kımseler yok nerdesınız yaaa

daha yeni oturabildim yaa neler oldu hürrememi firuzeyemi dedi seviyorum diye sülo

hürroşu mutlu görsekde tam bayram yapsak ama neredeeeee galiba yine üzmüşler hürroşu

sınır olduk fııruze gozdeler katına cıktı cıhangı yemeden ıcmeden kesıldı nıgar hurremı hatceye satıyo mahı manısaya gıttı en can alıcı sahne hurrem fıruzeyı yoldu ımıgını sıktı asıfte dedı afıfe yetıstı al bu satılık et parcasını dedı suloya asıkmısın dedı oda cvp vermedı

elena mukemmel rol yaptı ama kesın seneye başrolde bir dizide benden demesı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…