Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hürroş: Hürroş, kız ne kadar şeker değil mi?Ayyyynı Nigar maaşallah.
Ortalık fena karışacağa benziyor. Ya şimdi onu bunu bırakalım da, sen ağlattın bu akşam beni. Saraya ilk geldiğin zamanları hatırladım sen anlattıkça. Ailesi yok olmuş, Allah'tan başka sığınacak kimsesi olmayan, yaşadığı tüm dünyanın ona düşman olduğu yapayalnz bir kız... O kız şimdinin Hürrem Sultan'ı oldu olmasına da, ondan da çok şey gitti değil mi Hürroş? Efkarlandım yahu...
Afife Hatun: Afife Hatun, sevmem seni bilirsin ama bu akşam çok takdir ettim.O nasıl sarılmaktı öyle, nasıl 'ben buradayım' demekti Afife Hatun? Valla helal olsun, ne yalan söyleyeyim senden de beklenmezdi he.
İbrahim Paşa: Paşa hazretleri, geçen hafta kızınız yaşıyor demiştim, yakında onu görmeye bile hazırlayın kendinizi. Aklı evvel karınız bir aileye vermek yerine tonla adam dikmiş kapısına, lamba gibi meydana çıktı tabii. Sümbül'ün gözünden kaçmadı. Olaylar gelişecek, hazırlıklı olun derim.
Helena: Helenacım, şehzade Mustafa'nın haremine hoşgeldin. Şehzade seni seviyor iyi güzel ama, erkek mileti bu şekerim, iki gün sonra gönlü bakasına kayabilir haberin olsun. Hiç güvenme yani. Şimdiden söyleyeyim bak, Fatma gibi yap. Hamile kalmaya bak ki kendini garantiye al. Çok katı oldu farkındayım, ama saray denilen yerde aşk, sadakat hak getire. Hürrem Sultan bile çatır çatır aldatılıyor. Tekrar hoşgeldin canımcım.
Firuze: Bana bak, o pırasa saçlarından tavana asarım seni !!! Palazlandın iyice değil mi? Kimsin sen be !!! Halvete bile giremeden çıkar gidersin işte öyle o odadan. İyi yapmış hünkarımız. Lanet.
Nigar Kalfa: Nigar, sahiden evlenmek mi istiyorsun Rüstem'le? Allah aşkına, nerede İbrahim Paşa, nerede bu? Paşayı Allah özenmiş yaratmış Allah sana bağışlasın o ayrı konu da. Bu ne be Nigar? Tövbeler olsun. Senin kız yaşıyor bu arada müjdemi de isterim. Yakında Hürroş getirtirse şaşmam.
Sümbül Ağa: Ağam ağzım açık izliyorum ben seni. Müthiş bir hafiyelik performansına sahipsin yahu.Her gün ayrı bir aksiyon, dur bakalım neler olacak...
Ayas Paşa: Paşam, ben sizi çok merak ettim.O kadar uzun zamandır yoksunuz ki... Ya da bana mı çok uzun geldi bu süre? Her an bir şeye kızıp sesini yükseltecekmiş gibi durmanıza rağmen sahip olduğunuz sükûnete hayranım. Sesinizi duymak da ayrı bir mutluluk verdi bana. Müsaadeniz olursa gitmek istiyorum şimdi, çünkü kalbim bu kadar heyecanı kaldıramayacak.
![]()
bu hafta başlayım yorumlara
ama nereden gireceğimi bilemedim,
bu aksam hürrem bebeğimin o kapıdan geri dönüşü,
afife hatunla konuşması beni dağıttııı....
annemlerden gisli gisli gözlerimin yaşını sildim....
duygusal moddayım sanırım.....
bildiğim tek gerçek şuki hürrem kraliçem,bugün kendide özetledi.......bir gece ansızın tüm herşeyinden koparılıp o saraya geldi..
ve geldiği andan itibaren hep karşında birileri durdu,dayak yedi,zehirlendi,sürüldü,yakıldı,tuzaklar kuruldu,etekler öptürüldü
iftiralara maruz kaldı vs.vs.vs. neden sevdi tek kusuru sevmek oldu....
mahinin aşkı nefreti bitmiş olduğunu gördük sülo yatapa düştüğünde taht derdine düştü.....
ama hürrem o zaman çocuklarınıda öldürerek gitmeyi göze aldı neden çünki geride eziyet görmelerini istemedi...
1.süleymanı sevdi...2. her anne gibi evlatlarını sevdi...........
tek suçuda sevmek ............................
ayyyy beni güldürdün ya son anda allahta seni güldürsün...
artı sana rakibim ayaz paşaya meftunum bendeeeeeee
Hürroş: Hürroş, kız ne kadar şeker değil mi?Ayyyynı Nigar maaşallah.
Ortalık fena karışacağa benziyor. Ya şimdi onu bunu bırakalım da, sen ağlattın bu akşam beni. Saraya ilk geldiğin zamanları hatırladım sen anlattıkça. Ailesi yok olmuş, Allah'tan başka sığınacak kimsesi olmayan, yaşadığı tüm dünyanın ona düşman olduğu yapayalnz bir kız... O kız şimdinin Hürrem Sultan'ı oldu olmasına da, ondan da çok şey gitti değil mi Hürroş? Efkarlandım yahu...
Afife Hatun: Afife Hatun, sevmem seni bilirsin ama bu akşam çok takdir ettim.O nasıl sarılmaktı öyle, nasıl 'ben buradayım' demekti Afife Hatun? Valla helal olsun, ne yalan söyleyeyim senden de beklenmezdi he.
İbrahim Paşa: Paşa hazretleri, geçen hafta kızınız yaşıyor demiştim, yakında onu görmeye bile hazırlayın kendinizi. Aklı evvel karınız bir aileye vermek yerine tonla adam dikmiş kapısına, lamba gibi meydana çıktı tabii. Sümbül'ün gözünden kaçmadı. Olaylar gelişecek, hazırlıklı olun derim.
Helena: Helenacım, şehzade Mustafa'nın haremine hoşgeldin. Şehzade seni seviyor iyi güzel ama, erkek mileti bu şekerim, iki gün sonra gönlü bakasına kayabilir haberin olsun. Hiç güvenme yani. Şimdiden söyleyeyim bak, Fatma gibi yap. Hamile kalmaya bak ki kendini garantiye al. Çok katı oldu farkındayım, ama saray denilen yerde aşk, sadakat hak getire. Hürrem Sultan bile çatır çatır aldatılıyor. Tekrar hoşgeldin canımcım.
Firuze: Bana bak, o pırasa saçlarından tavana asarım seni !!! Palazlandın iyice değil mi? Kimsin sen be !!! Halvete bile giremeden çıkar gidersin işte öyle o odadan. İyi yapmış hünkarımız. Lanet.
Nigar Kalfa: Nigar, sahiden evlenmek mi istiyorsun Rüstem'le? Allah aşkına, nerede İbrahim Paşa, nerede bu? Paşayı Allah özenmiş yaratmış Allah sana bağışlasın o ayrı konu da. Bu ne be Nigar? Tövbeler olsun. Senin kız yaşıyor bu arada müjdemi de isterim. Yakında Hürroş getirtirse şaşmam.
Sümbül Ağa: Ağam ağzım açık izliyorum ben seni. Müthiş bir hafiyelik performansına sahipsin yahu.Her gün ayrı bir aksiyon, dur bakalım neler olacak...
Ayas Paşa: Paşam, ben sizi çok merak ettim.O kadar uzun zamandır yoksunuz ki... Ya da bana mı çok uzun geldi bu süre? Her an bir şeye kızıp sesini yükseltecekmiş gibi durmanıza rağmen sahip olduğunuz sükûnete hayranım. Sesinizi duymak da ayrı bir mutluluk verdi bana. Müsaadeniz olursa gitmek istiyorum şimdi, çünkü kalbim bu kadar heyecanı kaldıramayacak.
![]()
ama rüstem paşam yok buradaaa![]()
Şimdilik yer vermeyi düşünmedim ona ya. İlerleyen zamanlarda yer alacak ama :)
Günaydınlarrrrrrrr hanımlarr![]()
Gıcık hürremmmmmmmmmmm sevmiyorum senş hala hatta nefret ediyorummmmmmm sen öl gberdeeee bizde rahat nefes alalım artıkkkkk uyuzzz seniii mal gibi hain planlar yapıyorsun hala
Sülümannnnnnnnnnnnn niye yolladın üzüm buğusunuuuuuuu ne güzellll halvet görecektikkkk işin içşne ettin yaniiiiii![]()
![]()
![]()
Sümbülllll ağaaaaaaaaaaaaaaa düştün gözümden artıkkkkkk sevmimmmmm senideeeeee tam yalaka oldun çıktınnnnnnnajanlık senin neyineeeee oturda haremle ilgilen birazzzz gıcıkkkkkkk
Nigarrrrrrr bişeylerin peşinde yineeeeee bide kızını öğrense artıkkkkkkkkkkk ama çok ta tatlııııııı yumuk yumukkkk kızı varrrrrr
Rüstemmmmm paşaaaa korkuyom ben sendennnnnn :18::18: atçıııııı rüstemdinnnnnn damat olacan o bakışlarıııııııı biraz yumuşatsan artıkkkkkkk testere filmi seyreder gibi oluyommm seni görünceeeee
Mihrimahhhhhhh zatennnn uyuzzzz mal gibi da anası kılıklı işteeeee
Sayın senaristlerrrrrr duyunnnnnnn duyunnnnnnn üzüm buğusu firuzeyiiiiiii yollmayınnnnn dizi bitene kadarrrrrr kalsındaaaa reyizcilerr biraz dahaaaaa sinir olsunnnnnngonzaga ne zamannnnn geliyorrrrrr onuda diyşverin gariiiii biz bekliyozzz dört gözleee onuuuuuuu çabucak gelsinnnnnn
![]()
sana da günaydın
yine imzamı çakıyorum bacım.:13:.
bu kadar mı insan aynı hissiyatları paylaşır kelimesi kelimesineeee...
hiç eksiksiz hemde
ölsün gebersin hürrem![]()
Günaydınnnnnn gacımmmm
Çakkkk imzanıııııı anacımmmm derdimizz aynı zatennnnn kaderdaşım benimmmmm![]()
Bak bizzzz yokuz diyeeee reyizcilerrrr verip veriştirmişlerrrryineeee üzüm buğusunaaaa neler demişler nelerrrrrrrrr ...
İyikiiiii masum sultanları varrrrr yaniiiiiii masum görmesekkkkk için yanmazdaaaaa neyseee
Ölsünnnnn ölsünnnnn timura dedim zatennnnn gebertin şu reyizi diyeeeetamammm didiiiiiiiiii
![]()
hürrem'in altın yoldan dönüşü ve o zehiri içmesine kadar giden sahne gerçekten çok çok başarılıydı, süper rol yaptı![]()