kız hürrem reis şu halimizi görse bizden utanırdıreis koskocaaağ sülümanın yuzune kapıyı kapadı bız halaaa....
sülüman o mimar geliymimar Sinan
benim anlamadığım Rüstem nasıl Mihrimah'la evlenecek?? bide Mimar Sinan'da Mihrimah Sultan'a Aşıkmış tarihte nasıl olcak acep??birde kızlar rüstem çok çirkin ve topalmış ,burada yakuşukluuuu hahaha
benim anlamadığım Rüstem nasıl Mihrimah'la evlenecek?? bide Mimar Sinan'da Mihrimah Sultan'a Aşıkmış tarihte nasıl olcak acep??
benim anlamadığım Rüstem nasıl Mihrimah'la evlenecek?? bide Mimar Sinan'da Mihrimah Sultan'a Aşıkmış tarihte nasıl olcak acep??
bizi hiç söylemeyani tüm ayılar beni buluyoo iyi yapıyo bu erkekkleri süründürcen
o değil de dizidekiler şu yazdıklarımızı okusalarneler yazıyoruz
tatlım fragmanda verdiler yaaa hürrem buyuruyorrr kızınaa ya benim yolumda gidersin yada sürünürsün gibisinden bişi dedi....
rüstemle evleneceksin diyorr
hahahaholsun kızçem biz içimizden gelenleri söylüyoruz olsun süleyman da az diil ama olay hürroş da bitiyo bak reis adam etti nikahı kıydı bakma firüze uydurma
paşaya bak kıvrandı resmen
mihrimah rüstem
birde kızlar rüstem çok çirkin ve topalmış ,burada yakuşukluuuu hahaha
bizim gibi izleyici bulamazlar
çok fena yaa naptı etti kıydırdı nikahıaferin hatuna
rüstemde az değil haa tam cin. ibramın sonunu getircek
hürrem koskoca cihan padişahını kendine pervane etti
biz bi kocayla baş edemedik yazzıklar olsun bize
tipe bak yaa takmış takıştırmışşş...
cihangiride nasıl kullanıo..
bizim süloda nasıl uyuzz yaaaaaa
uyuzki tam uyuz...ne uckur meraklisi cikti yaaatipe bak yaa takmış takıştırmışşş...
cihangiride nasıl kullanıo..
bizim süloda nasıl uyuzz yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?