Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

Ne diyimki ya aynaya bakan her kadin cansu dereden daha guzel oldugunu gorur eminim ki ondan kat kat guzelsinizdr nasil begeneblrsnz bu durumda onu.hemde hurrrm gibi mavis guzel yuzlu bi kadin varken tarihteki bu kadinlar hep seviliyor zaten misal ingilizlerin anne boleyn 'i kotumu iyimi anlayamazsiniz ama cok seversnz cunky yaptigi kotulukleri gordugu bir kotuluk karssnda yapar tipki hurrem gibiii :))

Bi gün herkes görücek Filuuzenin gerçek yüzünüüü

heytttttttttt kısmanmayın ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnn

gözünün altına doğuş gibi sürme çeksede öyle sürmeyle fürmeyle buğulu olmuyor gözler...asalet mi ...ahh ..firuze asilse...bulgae ciguli kraliyet ailesine mensup...hah haaa haaa...

azönce sosyal paylaşım sitesinde gördüm tahta kurusunun resimlerini..geberememiş ya buuuuuuu Onu bile becerememiş

acaba bu kız bizim yazdıklarımızı görüyor mu..hiç mi tanıyan yoktur ...söylemiyorlar mıı buna acaba sana çok tepki var kızım oynama bu rolü diye...sevmiyoruz ya hu istemiyoruz seni firuze...cansu dere her neysen...git kızım ...git...ben senin yerinde olsaydım...kendimi oyunculuk alanında geliştirir...vücut dili eğitimi alır öyle oynardım dizide mizide..birde yüz kaslarıma masaj falan yaptırırdım.kaşım gözüm başka elim kolum başka oynamasın diye ...ha kuzum çık sen bu diziden...işim var falan de..git..sevdir kendini bize öyle gel...

kadın işini iyi yapıyor yahu...kitleleri peşinden sürüklüyor...hürrem...seni seviyoruz bebeğimm...canım...meryemide seviyoruz...o da asil ve güzel..kibar..sahte değil cansu gibi...

Şu asilliğe bakkkkkkkk üzüm buğusu budur işteeeeee

şu asalet..şu zerafet, güzellikkkk.... afroditler kıskançlığından çatadanak ortadan çatlardı, görseydiler şu duru güzelliği...

belinin inceliği ,kuğu gibi meeaaaşallaaaaahhhmeselaaaa höldürdek reyiz gibin odun belli değil

74.bölüm resimlerini koymuşlar firuze pisliği beyaz elbise ile hürremin karşısında demek ölmemişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

dizi setinde olsaydım görevli olarak koltuk altlarına pastırma sürerdim yarasa kollu elbisesinin...süleyman o zaman kovardı çiyanı ...ayol tavırlara bak omuzlarını dik dik yapmış..maykıl ceksın estetikle ak pak olmuş...bu olmuş ta nolmuş...maykılın estetiksiz hali daha hoştu yani...çirkin ciciydi en azından...firuze ise daha çirkin daha öfkeli... birde dizi setinde olsaydım o takma kekiline sakız yapıştırırdım takamazdı...kekilli firuze...ha ha haaaaaaa...düşünürken bile güldümmm...ha aha haaa haa..

sizin reyizzzzz çok asil demiiii safişşşş firuzemizzzz zayıff işte ne güzelllllll hemde alımlııııı sülosundaaa gurban onaa naberrrrr çatlayın patlayınnnnnişteeeee

Cansuuuuuu çirkin bir kadın mı size göreeee esmer çıtı pıtı birisiii haaaa benden daha mı güzelllll değil elbette ama sevimli ve sıcak bize göreee

heytttttttttt kısmanmayın ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Leeennnnnnnnnnnnn ne diyonnnnnnn kim kimiiiii kıskanıyorrrr

üzüm buğusu mu? Biz üzüm karası diyoruz firuzeye...

Bizde reyizeeeee şişko hantal zombi kıkıklı diyoruzzzzz

gözünün altına doğuş gibi sürme çeksede öyle sürmeyle fürmeyle buğulu olmuyor gözler...asalet mi ...ahh ..firuze asilse...bulgae ciguli kraliyet ailesine mensup...hah haaa haaa...

Kömür gbi gözleri varyaaaaa kıskanmayınnnnn şekerimmmmm ciguliyi karıştırmayalımmmmmm litfennnnnnn

abla şimdik asil görmesek yani. desen ki daye hatun asil bak sevmiyorum ama mahi de zarif bi kadın hürrem zaten lokum gibi ama

firuze ne yaaa nerden tutsan elimizde kalırsinir, sinsi, çarpık bacaklı şey

Niyeee kızzzzzz firuze çok sakinnnnn uysallll kibarrr dayeyiiii haturlatmaaaa yaaaa yeri nasıl belli demi zeboşşşşş mahide zarifff şimdiiiiii oda zayıf ama çok hoş bir hatunnnn

Gacımmmmmmm meydanı boş buldularrr kızlarrr habireee laf atıyorlarrr görüyon demiiiii hatunun asilliğiniiii göremiyorlarrrr varsa yoksaaa lokumlarıııııı hani varyaa zombi kılıklı lokummmmmmm

oleyyyy bugun sülüman varrrr oleyy

oleyyyyyy bugün hürrreeemmmm var oleyyyyy :92::92::92::92::92::92:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…