Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Hatice boşamazsan ibrahimi böyle alırsın cevabı oturursun aşşağıya

ay bu haccenin yeni saç modeli hiç yakkışmıyo. bi de ibram ibram diye ağlıyo

bırakk anam şu kocanı

mehmete bakın aşık oldu kıza yaaa allah kahretmesin diziye giremedim gitti mimet yalnız Hürremin şanını duyan onun taktiğini uyguluyoooo arkadaşşş hemen müslüman olmak istiyo kızlarr çözdüler hürremden kaptılar işi tabi

bence hatçenin saçları perma,bende perma yaptırdım yeni su dalgası aynı hatice gibi duruyor,yani o kadar kaliteli olmasada su dalgası işte

İbrahimden nasıl olmuş bu çocuk yahu? Pek tatlı maşallah

kızzz aynı nigar vallla düşünüyorum acaba gerçek kızı mı çok benziyooo çokta tatlı maşalah
asill haticenin asil kızı anacımmm pehhh kıyamam garıbım kaderın üstü başı kötü onların yanında yaaa babası ilgilensin bari hemennn

bence hatçenin saçları perma,bende perma yaptırdım yeni su dalgası aynı hatice gibi duruyor,yani o kadar kaliteli olmasada su dalgası işte

su dalgası değil bu örüp açmış

ya da öyleyse... kalın bigudi kullanmalılardı bu olmamış

Son düzenleme:
yok beee çok tatlı bir kızzzzz yumuk yumuk annesi gibiii[/QUOTE]

nigarın kızı zaten çok tatlı ,ben hatçenin kızını söylüyorum huricihanmıdır nedir itici bişey annesine çekmiş

hatçenin ağzını yüzünü dağıtmak ıstıyorum onu uzak tut dıyo sanki veremli yaaaa bu kıza işkenced eder bu hatice üvey analık yaparr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…