Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
parçala hürrem şunu artık izlemeyecem vallahi artık ya gerçekten sıktııııııı

firuze iğrenç ama şiir güzeldi... bide firuzenin dövmesini gördünüzmü kızlar neyin nesidir acaba altından ne çıkıcak bakalım büyücü firuze kesin süleymanada büyü yapmıştır o

o okuyorsa şiirde iğrenc cnm bana

bak bak sen ibram paşaya,hürrem sultan bunu yanına bırakırmı:18: he.. paşa ecelini hazırlıyor,Ayy ıyyyyy şu firuuuuuuuuuuuuzeden bahsetmek istemiyorum ne itici

bu gece muhteşem gece diil hürrem gecesi diil yine bi allah cezası firüze gecesi offf bıktımmm gitsin artık yeter yaa şiir okuyo bide zorunda mıyızzzzzzzzzz

ne cesaret ya öldürtürse o kızı sülüman,yapabilir yaniii neticede canının canı hatçesini o kadar üzdü yani

firuzede ki tafralara bakın yasanki kendi gucuyle geri geldi sıskamillet birbirinin yarışına onu kullanırken oda süleymanı götürüyorrrrrrrsırrı neymişki bu kadının ensede bir işarettir gidiyor

merhabalar bu arada

sırrı kesin büyücü bu paçoz kesin ajan ajan o dövme zaten safevi bayrağı onu bılıyorum

bu gece muhteşem gece diil hürrem gecesi diil yine bi allah cezası firüze gecesi offf bıktımmm gitsin artık yeter yaa şiir okuyo bide zorunda mıyızzzzzzzzzz

şiirde şiir olsaa...

sen gitme..! sen gitme..!

ortasına dalıp şiirin diyesim geldi.. sen git firuze sen git..!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…