Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
hürrem bebeğimin setide çok güzell yawwwwwwwwwwww

allahımm bolboll para versin kendüme her kıyafet için elmaslaradan yakutlardan stler yaptıracağım

hürrem bebeğimin setide çok güzell yawwwwwwwwwwww

allahımm bolboll para versin kendüme her kıyafet için elmaslaradan yakutlardan stler yaptıracağım

vaaaaaaaaaaaaaaay hürremciler gördünüzmü hürremin gözyasiyla uyandi oglu...ya benim kizda 3 gündür atesleniyor..söyle aglasam heryerini gözyasimla yikasam cocuk saglikli olurmu vede birtürlü normallesemeyen bedeb gelisimi normallesirmi? yada hürrem benimde üzerime aglasa bende 3 beden zayiflasam 10 yas genclessem ve söyle en palasindan gür saclarim olsa...

anlasıldı bu ebu suud efendinin başınıda bu ahmet yakacak çok fena baktı ebu suud efendiii

hürrem hiçbir evladını ne mahiye nede mustafaya karşı doldurmuyor ........

mahide yapıyor ama mıstık kanmıyor

evet ama mehmet kardesine bukadar sadik olmasa hurremcigimizin isine yarayabilirdi ama fazla olurdu okadari neyse .orasi dogru hurrem asla cocuklarini entrikalara karistirmiyor iyi yetistiriyor bu yuzden bayiliyorum ona mahi ise bu yuzden kaybediyor .

nası doldurmuyor yaa, sürekli taht senn diyip duruyor... sırtında kanat görüyorsunuz siz bu hürroşun heralde...

evet canim ya vallahi kanatli bir melake gibi hurrem :) cok tatli .taht senin diyor ama kardeslerine karsi doldurmuyor mahi isr onlar senin rakiplerin diyor mistiga hep

nası doldurmuyor yaa, sürekli taht senn diyip duruyor... sırtında kanat görüyorsunuz siz bu hürroşun heralde...

ne zaman oğluna dedii taht için abini öldürmen gerek....???evet taht diyor....süleyman bile diyor oğluna
ama sonucta mahi sürekli sen padişah olacaksın kardeşlerini öldürmen gerek vs.vs...

ve hatırlatırım, mahi en ufak göz yaşı dökse hürrem yüzünden ,hürrem ayırdı babanı bizden vs.vs.

ama birkere hürrem demedi mahi cici anneniz bana şunuyaptı etti diyee

e ama hürrem ayırdı gerçekten.... birbirlerine yaptıkları entrikaları kıyaslamıyorum ben mahi de masum değil ama hğreem melek değil bence...

kesinlikle katiliyorum huremm hakkinda kitaplar bitirmis biri olarak soyleyebilirimki gercekte hurrem cocuklarini cok iyi yetistriyor hurrem suleymana kzdgnda bile cocuklarini olayin disinda tutuyor mahi ise mistiga baban beni soyle uzdu boyle uzdu doldurup duruyor babasna karsi bile .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…