Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
ayy ne gıcık şu firuze karakapcıgı :)))
ayy dellendiriyor beni yaaaaaaaaaaaaa..... defol git beeeeeeeee

Safevi Hanedanına mensup bir ''sultanım'' dedi duydunuzmu Yani hürrem gibi çakma sultan değil, doğuştan sultan

Yahuuu ben anlamıyorum bu senaristler enayimi sanıyo bizi; bu kadın yıllardır sarayda, adamın koynuna giriyo hiiiiiiiiiiiiiççç mi görmediler şu kıl kuyruğun dövmesini yuuuhhh yaniii yuuuhhhh

Son düzenleme:
Yahuuu ben anlamıyorum bu senaristler enayimi sanıyo bizi; bu kadın yıllardır sarayda, adamın koynuna giriyo hiiiiiiiiiiiiiççç mi görmediler şu kıl kuyruğun dövmesini yuuuhhh yaniii yuuuhhhh

evet orası sacma .yani afedersin sülo hiçmi farketmedi halvette

yok canim hurremcigimiz aciklarken sulumanina dedi ya gormussundur ama anlamini bilseydin coktan zindana attirirdin diye yani basit bi dovmedir diye dusunmus cahil sulo

Safevi Hanedanına mensup bir ''sultanım'' dedi duydunuzmu Yani hürrem gibi çakma sultan değil, doğuştan sultan

hürrem sonradan monradan ne olursa olsun osmanlı hanedanının sultanı...kayıtlı sultanı...hatice de doğuştan sultan ama gururu ayaklar altında...hürrem sultanlar sultanı...safevi sultanı mafefi sultanı salya sümük gider yol alır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…