Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
tabi canimmm zaten tilkinin donup dolasip gelecegi yer kurkcu dukkaniymis canim haklisin :) malesef 2013de bitecek deniyor ama belki de bitmez dimi kesin mi ki

umarim bitmez,bukadar izlenen diziyi kaldiramazlar diye düsünüyorum

Konunun anketi yenilenmiştir .....

ankete oy kullanamiyorum

ahhh nigarrr kime elini atsan boş çıkıyoooo

iyi oluyor o nankör nigara,hürreme bukadar kalleslik yapmasaydi hürrem korurdu onu

bu aralar hatice yine fazla tıslamaya başladı...tıs tıs hatice sürekli hürremi çatal dilleriyle sokmaya çaışıyor..her defasında kendi kendini soktu bıkmadı eserekli.

ayy bu hatice ne uyuz.yemiyo içmiyo hürremi göndermeyi düşünyo geçmiş 20 yıl çocuklar büyümüş nikah kıyılmış bu hala nerde..
ayrıca şunuda belirtmek isterim.oğluyla sancağa gitmeyen tek kadın hürremdir.suleyman bırakmamış.bırlıkte gıtmışler 1 2 ay kalmışlar sonra hurremle gerı gelmış.ayrı kalamamış hürroştan zaar

umarim bitmez,bukadar izlenen diziyi kaldiramazlar diye düsünüyorum

ankete oy kullanamiyorum

iyi oluyor o nankör nigara,hürreme bukadar kalleslik yapmasaydi hürrem korurdu onu

ettiğini çekio işte oysa başlarda nasılda seviyodum onuu

ibram sen kim kadı ile kapışmak kimmm

Son düzenleme:
bu pargalıııı biran önce ölsünnnnnnnnnnn yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrr dayanamıyommmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bu pargalıııı biran önce ölsünnnnnnnnnnn yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrr dayanamıyommmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ölcek ölecek biraz da sabir

ettiğini çekio işte oysa başlarda nasılda seviyodum onuu

bende baslarda seviyordum oda hatce gibi fesat birsey oldu cikti nankör sey

kizlar firuzenin adi gecmedimi dizide :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…