• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
pargalnın geçmişi çok acıklı yaaa :50: yazık oda bi ana baba evladı süleyman kendi pargalıyı bu hale getirdi aslında çok şımarttı

Kiiiizlağğr :27::27::27::27::27: canlarım bu akşam hürrem reise canlı bağlantı yapalımmm ben helva kavurdum paşamız için amanda amannn buyrun :52::52::21::21::21::21:Eki Görüntüle 607246
ayrıca şah sultan ile ibrahımın geçmişte bişiler yaşadığını düşünüyorum :27: var bişeyylerrr :27::27::27::27::51::51:

allah rahmet eylesin:27: offf cnm çekti yahu bunlar yüzünden zayıflayamıyorum zaten şu boğazımı tutamıyorum:50:

valla allah var bu kadi efendi hakkaniyetli adammis direk dusunmeden kafasina takmadanda idam kararini verebilirdi arastirdi hal caresini aradi ibosu oldurmenin yollarini :27::35:

ya acaba gercektede bukadar dost bukadar yakinmiydilar cunku tamam ibrahimin o konusmasi kayitlara gecmis bir terbiyesizlik ama oldurmesi sartmiydi belki surgun felab ettirseydi bu utanc ibosa yeterdi :43:

Back
X