Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
ibrahim bak senin için yaptım dedi ya kızlar

sanki cebinden tel cıkarıp kızıyla fotosunu cekicek sandım

hanım aa kim yaaaeğğ :44::44::44: bızım hanım ağamız hürrem reyissss hee ıbrahımı evlatlık alan kadınn buuu tamam ufff mihrimahın havalar ne yaaa allah aşkına uyuz gibi davranıyoo bu esmanurda ne kadersiz kızmış anasını yolladı pargalı ama bılmıyoki kendı olcek kız yetım kalcak :26: sahıpsız kalır hatçede bu kıza rahat vermez :26: ebu suud efendı de şok oldu suleyman hıç bışey belli etmiyo numaracıııııığ mahi de manikür yaptırıyo galiba

Bence bu şah sultan bilerek geldi saraya kocasını veziriazam yapmak planında zaten süleyman yapmasa bunlar karı koca bi plan düşünüyolar iboya

Ne kıymetli tahtmış.Sadrazamını boğduruyor .
Oğlunu torununu boğduruyor.Nasıl bir kafa yapısı bugünkü
şartlarla düşününce insana çok saçma geliyor.

ebu suuud efendı baya araştırdı ama ustune laf soylemek gıbı olmasında uykudada olsa yıne hükmü süleyman vermış gıbı olmıcak mı ifindimiz

Şah Sultan'ın kocasıyla ilişkisi çok tuhaf

Sevmiyor kocasını Lütfü paşa çok gaddarmış.Bir olay yüzünden Şah sultanı dövmüş.Şah sultanda onu adamlarına
dövdürüp boşanmış sadrazamlıktan ağbisine azlettirmiş.

Pargalıyı niye boğdurmuş bu Süleyman paşa onuda azletseymiş keşke.

ya bana biraz sıkıcı geldi bu bölüm.ibrahime veda bölümü olmuş resmen başka ekşın yok

Bu bölüm hakkı bunca zamandır diziyi sürükledi

DİZi dışında da Okana veda yemeği yapmışlar.Halit Ergenç konuşma yapmış Okan ağlamış .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…