aaa öylemiymiiiş..Vaaay Şekerağayı seeen..her devirde varmış bu indiragandi demek:86:..Saray aşçısı yaparsa başkaları naapmaz..
işşşte, bal tutan ve parmak olayı..
burhan altıntop mu?:44::44:
ben hiç fark etmedim..saray adamlarının arasında birkaç tiyatro oyuncusu yüz vardı ama, onu görmedim..
Varsa da saray şaklabanı olmasın sakın:86::86:
gülfemdemi padişahın koynundan geçmiş, ben hiç görmedim o sahneyi bi hatirlatıverin bi zahmet...
bende yemek yiyiinden çok tiksindim, birde ben istemiyorum çocuk istiyor diyoya daha bi gıcık...
hürremi ilk başlarda seviyordum ama dün akşamki bölümde kafamdaki yeri değişti, senariistler öyle istiyor ve öyle oluyor işde... yakında hepimiz hürremden nefret edip mahidevrana acıycaz kızlar, yapımcılar senaristler nasıl istiyorsa öyle oluyoruz işde...
ancelina coli bi oskar töreninde bu yeşil küpeleri takmış..kanuninin yaptığı modelden..
yalnızca etrafındaki taşları yok..kanuniden arak yapmışlar galibaaa..
veeee komedi savaş sahneleriiii
allam allam ne o öyle ağır çekim:86:
''bağa bak şimcik ben kılınçımı kaldırıyum,sen karşıla''..
''hee temem ben de kalkanımı şeediyum sen de şeetmiş gibim yapıvir artukun' vs vs vs'
çakmadır bu. ne biçim rengi var öyle zümrütmü olur
çakma kısmını bilmem ama ,yakışmış yaneeeee
gülfemdemi padişahın koynundan geçmiş, ben hiç görmedim o sahneyi bi hatirlatıverin bi zahmet...
Alemsin meg bacım..
ayva çekirdekleri konuyor pişerken, kırmızı olsun diye ama..az miktarda kırmızı
gıda boyası konuyormuş dışarıda yapılan ve satılanlarda..
ben yaptım bir kez ama ,fazla kırmızı olmadı..gıda boyasız tabii... artık çekirdeğinden mi neden bilmem..
Gülfem sultanin Mahidevrandan önceki Hanimi.
Simdi ise Hatice Sultanin yardimcisi. Ne aci...
olurmu canım onu valide sultanı hürrem sordu ilk bolumde o nasıl dilimizi biliyor diye oda dediki işte o kırımdan gelin olarak geldi sultan olarak sizin gibi kole olarak degil dedi :26: senin yanlışın olmasın:26:
Nasıl iş ki bu:44:..ilk eşi, kızkardeşinin hizmetçisi..onda başka bişey vardır..:44:Gülfem sultanin Mahidevrandan önceki Hanimi.
Simdi ise Hatice Sultanin yardimcisi. Ne aci...
Gida boyali bi tarif buldum simdi netten. Onu yaparim bende kocisime
Kirmizi kirmizii yapar yediririm hünkaaarima
osmanlı tarıhınde ılk evlenen padısah Orhan Gazi ve Esi Nilufer sultan kanunıden neredeyse 200 yıl once ..ılk cocuk Mehmet evet sonra kızı Mahıdevran doguyor:2:
mahidewranda iş olsa dediğniz gibi nikah kıydırırdı kendisine.. hürrem osmanlı tarihinde padisahla nikahla ewlenene ilk kadın.. yaa sahi onun ilk cocugu erkek mi kızmıydı.. sanırım mehmet diye bi oglu oluyo dimi ilk olarak
Tarihte Hürrem, ibrahimi de öldürüyor ,şehzade Mustafa yı da..zamanı gelince..
Bakalım dizide neler olacak?
Nasıl iş ki bu:44:..ilk eşi, kızkardeşinin hizmetçisi..onda başka bişey vardır..:44:
padişahlar da pek tuhafmış,köleden, hizmetçiden eş yapıyorlar kendilerine,asaletli hanımla evlenseler noolcak..
Yap şekerim, ama hünkarına söyleme gıda boyası kattığınımarifetimden o renk oldu dersin..
gıdaboyası aktarlarda var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?