- 28 Haziran 2011
- 7.977
- 102
- 163
bende bende eminem çok üzüldüm yaa..hürreme de tabi de sülümana çok gıcık oldum![]()
sorma aysunum o aşk adamı sülüman gitti cellat sülüman geldiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bende eminem çok üzüldüm yaa..hürreme de tabi de sülümana çok gıcık oldum![]()
pabbıcımınnnn vicdanlıları![]()
aysunay ve jaleda oturun zıfıırrrrrrr![]()
ben şu ankete en tehlikeli die ibrahimi işaretlemiştim geri alıyorum en tehlikeli hürrem
koskoca ibrahimi yedi bitirdi![]()
kusura bakma örtmenim ama hürrem çoookk tehliklei gel bak sende yol yakınken dönn yoksa gelir bizide yer![]()
kurtarma sınavı da yohh sana
bana bak deli etme insanı![]()
aynensorma aysunum o aşk adamı sülüman gitti cellat sülüman geldiii![]()
bababababaaa neler duyuyommm
Gel bacım gelllll yamacımıza gel sendeeee
Kıskanmaylımmmmm litfennnnn
Hemn geri al reyizi işaretle hemennnnnn![]()
meggg kısss başını yakma gel bakkk bu hürremm yakıp yıkıyoookurtarma sınavı da yohh sana
bana bak deli etme insanı![]()
Evet mahi en son vefat ediyor
Gel gellllll çok sevindimmmmmbende hem sinir oldum hem çok kızdım süloya
Biz vicdanlıyı tabi,musti ölünce mahi evlatsız kalıyor ama ..
Çocuklara üzülüyorum memektte ölse çok üzülürüm onların hepsi suçsuzdu hepsine yazık oldu
kadına bak yaaaa..neydi adı hürremin kocası ilk öldürülen görümcesinin adı...hürremi azarladı suratsız kedi...bunların arasında hürrem iyi dayanıyor..
hürreeeemmmm..güvenme ona canım o en cadı..en sinsi...kandırıyor seni şah sultan...bu arada mahinin yüzüne tükürelim kızlar...hürreme laf sokuyor...
aynengıcık sülo
yettim gari![]()
meggg kısss başını yakma gel bakkk bu hürremm yakıp yıkıyoooheeeee hatçe yada mahicide değilim bağımsız takılıyorum bennn
süloya hem nasıl kızdım nasıl bir vijdan varkii can yoldaşının canına kıydıhoşş bu daha bir başlangıç sırda mustafa var
![]()
Aysunayy ve Jaleda size ev ödevi..
izleyin bakiimsınav yapıcem
[video=youtube;JzuATMMv0-A]http://www.youtube.com/watch?v=JzuATMMv0-A[/video]
hürreeeemmmm..güvenme ona canım o en cadı..en sinsi...kandırıyor seni şah sultan...bu arada mahinin yüzüne tükürelim kızlar...hürreme laf sokuyor...