Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
yalanci nigar bu kez de oyun etcek bence hurrosa .diyecekki sah sultan ve rustem bir oldular ama bence b iste bi oyun var :26:

Ya bir şey sormak istiyorum şu üstteki anket sorusu önceden bu değildi sanki sonradan değişti mi bana mı öyle geliyo bunuyor muyum yavaştan ki

alla alla bu mustinin gözler kapkara:44:
mimetin de öölee:26:
aklıma fena şeyler geliyiii

vaaaaaaaaaaaayyyy..

mihri yakuşuklu güzel gözlü kaytan buyuklu erkek güzelini görecek taşlucaluya kapakmu olacak nedür...kızlaaaaarrrr..aşşşkk...olsun aşşşkk...

malkoçoğlum benimmiş mesela öyleymiş hayalmiş mesela allam töbe töbe aklımın içine girmiş malkoçoğlu töbe töbe allamm

tövbe deme meg minişim...hayali bile güsell.olsun senin olsun nolcakkki...adam hayalken bile yakuşuklu ve centilmen miniş....

malkoçoğlum benimmiş mesela öyleymiş hayalmiş mesela allam töbe töbe aklımın içine girmiş malkoçoğlu töbe töbe allamm

yerim seni be
şekerleme seniiii
tövbe deme meg minişim...hayali bile güsell.olsun senin olsun nolcakkki...adam hayalken bile yakuşuklu ve centilmen miniş....

beni karıştırma ayşecan,ben evli barklı kadınım yahu safi dedi öyle
yerin kulağı vardır,allam iç sesim dile mi gelmiş nedir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…