Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
mahidevranla hatice elbirliğiyle bilmeden kuyusunu kazacaklar mustafanın
zaten hürrem demişti mustafanın senin gibi anası varken bana gerek yok diye
şimdi hatcede eklendi

Şu aşku derunu deruun deruuun hissedemedik bi :2:
Halvet malvet hak getire
Halvet izleme hakkımızı isterizzzz

Son düzenleme:
Kızlarrr gecikmelide olsa yetiştim burdayım ayyyyy ılk olarak sülümanın hürreme davranışları benı zıyadesıyle memnun ediiyyy bu akşam şah kendını baya kastı hurremı alt edıcem dıye ama avucunu yalicak zavallı haberı yok suratsızzz gülfeme inanılmazzzzz gıccc-ccıkkk oldum bıde çemkiriyo haticenin hiç bi suçu yok diye hurreme. kendide inanmış kendi uydurduğu yalana çok dili uzadı çokkk ve ve ve tabikii Malkoçoğlummm kaytan bıyıklımm dadlum kıymetlımmmmm heyttt tam olarak 40 sanıye sonra sulumanı kurtarır kanımca heytt dıyerekten uyy yerim onu kaçmaz gözünden keskin bakışlım

ve safimu hakli cikti keskin bakisli bali bey doğrayıp ativerdi adami
sah sultana bak haticenin sarayindaymis gozu tabi saraya yakın olmak amaç

Son düzenleme:
Bu Hürrem şahuuban mıdır nedir,onun karşısında neden eğilip selam veriyor ha bire

hatice zaten şaha demişti sen benim yerimde olmak istedin hep diye

haticenin kocasına aşıkmış,,,,sülonun yakınında olmak istemiş.......

şimdi tekk tekkk planınnı uyguluyor.. çakmaa hürremlik rolü verilmişşşş

Sülüğmanın entarisi ne hoş

Anoooooooooooooooooooovvvvv sülüman hay ağzını öpiyimmmmmmmm bundan sonra malkoçoğlu her daim her hafta her çarşambaa allahımmm sarayda bızımle benımle daha fazla konuşamicimmmm sevinçten

bali bey bundan sonra sahalarda kızlarr..............şükürrr yakuşuklu göreceğiz boll bolllll

Anoooooooooooooooooooovvvvv sülüman hay ağzını öpiyimmmmmmmm bundan sonra malkoçoğlu her daim her hafta her çarşambaa allahımmm sarayda bızımle benımle daha fazla konuşamicimmmm sevinçten

AllaaaaaaSafimum konuştuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…