Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Kanunı kocasızlık hatcanın basına vurdu dıye dusundu zahar.yıne everiy sevgılı kardesını.bu sinyora musvettesı de yıne belertiy gozlerını mustafama karsı.ınsan komsusuna gıtmez boyle vakıtlı vakıtsız.ne densız hatun ya.mahıdevrana yag cekıyo hedıye verıp.maho da yıne korlesır,kadını defetmez

Ya kızlar bir haftadır konuşuluyor da mihrimah mimar sinana aşık değilmişki mimar sinan evliymiş ama o aşık olmuş imkansız bir aşk olarak mihrimaha ve aşkını hep eserlerine işlemiş. Ysni tek taraflı hani diyosunuzya mimar sinan ne zaman girecekte aşk yaşayacaklar zaten mihrimah 17 yaşındayken yaşlıymış mimar sinan te dedesinin zamanından beri görev yapıyormuş devlete.

Son düzenleme:
Şu diziyi izlemem sebebim Mustafa.Ama maalesef oda sezon sonuna kadar

Ne hürrem ne de diğerleri hepsi birbirinden beter.Ah Mustafa ah sana nasıl kıydı baban.

Orasi öyle tabi ama Mimar Sinan yinede tarihte cok önemli bir insan. O yüzden kim oynayacak, Mimar Sinanin aski dizide nasil islenecek merak ediyorum ben sahsen. Mihrimahin Mimar Sinana dizidede gercek hayatta da asik oldugunu/olacagini zannetmiyorum.

Kaçırdığımız bölümleri ;

http://www.kadinlarkulubu.com/kkwebtv/

adresinden izliyoruz değil mi ? TV'de reklam girince hatırlatayım dedim : )

Bu arada konudaki anketi değiştirmek istiyorum anket soru ve cevap önerecek var mı ?

kanuni dönemi musiki kısır bir döneme girmiş herhalde ki meyhanede hep aynı şarkı çalıyor.
dırınırı dırınırı dırınırırırırır.
haremdekiler meyhanedeki kadınların eline güzellik konusunda su dökemez.
meyhanedeki kız elemeleri daha çetin geçiyor demekki.

sonunda şah-lütfü halvetine de şahit olduk.
şiirle çalışıyor hatunlar.
az daha uzataydı şahsultan, adam şiir kitabı çıkaracaktı en sonunda best of lütfü.

Off desme yarami, düsündükce moralim bozuluyor...

Bir insan nasıl evladının kanına bu şekilde girer ,hemde gözlerinin önünde boğduracak kadar canileşir.

Sadece basit bir dizi olsa kurgu,bu kadar takmam ama bu gerçekte yaşandı.

Sanırım yeni sezonda izlemem.Hürreme sırf bu yüzden uyuz oluyorum.Yoksa birbirlerini yesin dursunlar umrumda değil.

Birde pargalıyı severdim ben

Ben geldi
Ama geç kavıdımla beraber geldi

Beni şehzademle yalnız bırakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…