Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
kızın ağzından laf alıcak sinsi valide anasıda böleydi bunun

Ama hürrem yutarmı yutmaz.Çünkü bu işlerin tozunu yutmuştur kadın

mihrimahla selim kime çekmiş bilmiyorum
cihangir beyazıd mehmet ayrı bi dünya bunlar ayrı bi dünya

Yerim o cihangiri ya ne ton ton:))
Bu arada esmahan mihrimaha 10 basar keşke evlenebilseydi malkoğluyla. Ukala mihrimahda havasını alırdı.

Son düzenleme:
hoşşşttt hürrem gidicekmiş siz anca gidersinizzz

mihrimahla selim kime çekmiş bilmiyorum
cihangir beyazıd mehmet ayrı bi dünya bunlar ayrı bi dünya

Kime çekecek anasına halalarına.Kalanlarda kime çekmiş bilmiyorum,bulmuşlar bi yerden iyi bi kan

Yerim o cihangiri ya ne ton ton:))
Bu arada esmahan mihrimaha 10 basar inşallah evlenir malkoğluyla. Ukala mihrimahda havasını alır.

Buna katılıyorum.Çok hoş ve akıllı bi kız nasıl red etti

vali bey mihrimaha seni sevmiyorum istemiyorum demişti geçen bölüm
e onu istemiyo bunu istemiyo kimi istiyo bu adam?
beni istese keşke

vali bey mihrimaha seni sevmiyorum istemiyorum demişti geçen bölüm
e onu istemiyo bunu istemiyo kimi istiyo bu adam?
beni istese keşke

Aaa bilmiyormusun geçen gün geldi kapıma yalvar yakar yok dedim benim yarim var

Şaka bi yana,kimseyi sevmiyor bence

Çamur mıhrımaha anası bıle ınanmadıktan sonra şahhuban nıye ınansın ya hayret bişi.
Sızı ne kadar iyi yetıstırsem de benı mahcup etmeyı basarıyosunuz dıyo mıhrımaha.entrıka pesınde kosucagına evlatlarınla daha fazla mesgul ol be hatun
not.şaır burda hurreme seslenıyor :-D

Gabriellaya çok üzüldüm ya rümeysada tanımıyor modunda biliyorda bilmemezlikten mi geliyor acaba mustafadan ayrılmamak için.

Küçükken kayolbolduysa hatırlamıyordur.Ama şu var kölelikten kurtulacak,niye aa ablam deyip sarılmadı hiç istekli değildi.Ne bileyim soylu bi ailedensin ne diye koşmuyorsun ablanın peşinden.Ama dediğin gibi şehzadeden ayrılmak istemiyor olabilir

ben de pişman oldun sanmıştım mihrimah niye böyle oldun şimdi.saçmaladılar bence senaristler mihrimahı manyak yaptılar.

ben de pişman oldun sanmıştım mihrimah niye böyle oldun şimdi.saçmaladılar bence senaristler mihrimahı manyak yaptılar.

Amerikan dizilerindeki zengin şımarık kolejli kızlara benzetmişler.Tek farkı saçları sarı değil.

Son düzenleme:
Çok haraketsiz geçiyor bölümler.

İbo nerdesin ya.Sen olunca bi haraket vardı sanki

Bıtlı Rustem hunkarın karsısında rapor verırken dımdık duruyo,bukalemun gıbı oynaklasmıyo :-D
papa ve saz arkadasları toplasmıs krıtık yapıyo yıne.bu arada tatlıgacıcım senın bahsettıın adamı anladım.evet tonıye benzıyo.sesı ve konusması da aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…