Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Buda anasının gözü çıktı tabi ya tahmin ettiğim gibi başka evrak hürremdeki

en başından belliyi gülfem hatunu bilerek yanına çağırdı oda afife hatunla konuşsun... konuşması mutlaka hürremin kulağına gidecekti ve Hürrem onun yolunu kesecekti...

ahhh hürrem zavallı hürrem kimseyi öldürmicen diye hep oyunlara geliyon şah sultanında yolunu kesince birde kellesini keseydin bak sen rahat o rahat..... şu nigar ve şahsultan kadar kimseye sinir olmadım bu dizide mahi ve ibo dahil...

sultanlar da ağızlarının tadını biliyorlar bacım

poahahaha doğru söze ne hacet tatlım ya dur dur sokma şeytnı aklıma

hakkaten,baktım padısahın yanında çocuk gıbı oturmus,nasıhat dınlıyo.kısmetım kapalı,soyle ıyı bı hoca bulsak da kısmet actırsak dıycektı nerdeyse

haha napsın garibim..kul işte..dinliyomecbur..da..hiç istemiyo..el mahkum yavrumda

kızllaaar dizinin sonuna yetişebildim o evrakta ne vardı allah rızası için söyleyin merak ettim:18:

hürrem ule hürrem boynun altında kalsın emi ....

kızllaaar dizinin sonuna yetişebildim o evrakta ne vardı allah rızası için söyleyin merak ettim:18:

bacım hürrem yusuf yusuf oldu..altınlar nakavt oldu gitti de düşman venedikliden borç aldı şahubanın elinede belge geçti..o belge ahanda o belgeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…