- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
Hürrem bu işten ancak şöyle kurtulabilir : evrak gerçektir ancak Hürrem borc almaya mecbur birakilmistir cunku para yoktur borc aldgi hatunu arastiramamistir cunku mesele cok acildir almazsa parayi haremde isyan cikacak evlatlarina ve yine kendine bir zarar geleceginden korkmustur sah sultanda bunu firsat bilip yola revan olmus dahada inandırıcı olsun diye yolda onlari ve adamlarini olumle tehdit edecek adamlar tutmuştur sirf hurrem evrak için bizi öldürmeye kalkti süsü vermek icin adamlar yakalanir sual edilir sah sultan bizi kendi tuttu derler iste bukadar:42: yilmaz sahine sevgilerimle ne olur artik hurremle ugrasma daha muhim meseleler var sah sultanı def et haticede artik olmeli
veee hanimciklar gecenlerde okuduğum bir katikaturu bizzat diziyi izlerken gordum buyrun bakin
bu karikatur(alıntıdır)
Eki Görüntüle 683172
bunlarda benim dizinin son bölümünden bulduklarim.bukadini hic bir zaman sevmedim sevemeyecegim hic bişeyini.
Eki Görüntüle 683176 Eki Görüntüle 683175 Eki Görüntüle 683174 Eki Görüntüle 683173
Zombi hürrem dört ayak üzerine düşer yine sıyırır bundandabizim kör süloda her zamanki gibi yer bu numaraları
tabi ya bi tek hürremin çocukları ve işleri acil,çok önemli, düşünme fırsatı olmadan karar vermiştir nedense,geri kalan herkesçikler teferruat..
o ne yapsa, etse herşeyden muaf olmalı hemiiiii
yok öyle..keşke şah sultanın planları tutsa, çok güzel olur..
he tabiöyle olcak kolay mi hurros sultan olmak kadincagiz borc aldi cinayet islemedi ki muaf olcak ne varmış aman suloda giderken 9-10 sandik altin biraksaymis karısına tarihi az cok degistiriyorlar ama malesef okadarda degistiremezler diye düşünüyorum sahin plani tutmayacak bu nedenle hurros süleyman aski
boyle guzel zombiye can kurbaninşallah siyirir bizim dilegimizde bu yonde ne olmuş sqnki aşkı gözü Kördür ama borc aldi o ne yapsin sanki birinimi oldurdu suloyumu aldatti maddi açıdan sorunlar yasadi hurros bebegim
boyle guzel zombiye can kurbaninşallah siyirir bizim dilegimizde bu yonde ne olmuş sqnki aşkı gözü Kördür ama borc aldi o ne yapsin sanki birinimi oldurdu suloyumu aldatti maddi açıdan sorunlar yasadi hurros bebegim
Zombi bile daha asaletli hürremdenişini gören herkese altın dağıtacam diye hazineyi çökertti resmen böyle kör aşkı ben neyleyimmmm
hatcede ibonun altinlarini dagitcakti hürremi yok etmek icin
ama süloya yakalandi kuru kepcik hatce
hatcede ibonun altinlarini dagitcakti hürremi yok etmek icin
ama süloya yakalandi kuru kepcik hatce
merhaba kizlar
ben bu diziyi izlemiyorum ama sirf sizin yorumlarinizi okumak cin ara sira giriyorum topigeonlar nasil yorumlar oyle ya bayiliyorum bi de koskoca sultana digerlerine lakap takmalariniz yok mu siz cok yasayin emi
Hatçee en azıdan kocasının altınlarını dağıtacaktı naberrrrrrrzombi hürrem ne yaptı düşmanlarından yardım dilendiiiii yazıkk yazıkkkk kafası basmadı b8u seferrrr beyin lopları offf olmuş
Azerinnnnnn ne habergel sen neler kaçırıyon burada varya
Hürrem mesela zombi kılıklı,sülooo kör aşıkkk,
Mihrimah anasının kızı şeytannnnn o şeytannnn
abla sen şimdi niye bana hakaret ediyosun
kericannnnn ne oldu yaa hürreme kızdım hürreme
İbo da o altınları nasıl edinmiş idi dimi üstelik
ama erkes bana ürrem diyoo
bizim paşamız savaşlara gidip, ondan sonacıma devlet adamlığı yapıpta kazandı o 50 kere bilmem kaç tane altuncukları
hürrem gibi söğüt gölgesinde oturur havada kazanmadı
ibo da haklı olarak ona bişey olunca altunların bir kısmına el konacağını bildiğinden çocuklarına sakladı,..
hürrem herşeyi çocukları için yapıyor, yerden göğe haklı oluyor..
bizim paşamız, hatçe sultan bişey yapınca haksız oluyoooo...niçıın niiçııın?
onlar padişah kızı bi kerem,hürrem onlara koşsa yetişemez ,isterse uzay mekiğine binsin
Niye hürrremmmm diyorlar sana anlat bakalımmmm
uzay mekiğine binse bile yetişemezzz gacımm,reyiz kılıklı zombi ancak ancakkk bu züpürgeyebinebilir
kıskandılar bacım ipramınn altınlarınıı admane güzel saklamış ileriye yatırım yapmış işte
ous bana ürrrrrrremim diyor
işyerindekilerde öle
hep komplolar içerisindeyim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?