Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

tabi ya bi tek hürremin çocukları ve işleri acil,çok önemli, düşünme fırsatı olmadan karar vermiştir nedense,geri kalan herkesçikler teferruat..
o ne yapsa, etse herşeyden muaf olmalı hemiiiii

yok öyle..keşke şah sultanın planları tutsa, çok güzel olur..

Zombi hürrem dört ayak üzerine düşer yine sıyırır bundanda bizim kör süloda her zamanki gibi yer bu numaraları

boyle guzel zombiye can kurban inşallah siyirir bizim dilegimizde bu yonde ne olmuş sqnki aşkı gözü Kördür ama borc aldi o ne yapsin sanki birinimi oldurdu suloyumu aldatti maddi açıdan sorunlar yasadi hurros bebegim

he tabi öyle olcak kolay mi hurros sultan olmak kadincagiz borc aldi cinayet islemedi ki muaf olcak ne varmış aman suloda giderken 9-10 sandik altin biraksaymis karısınatarihi az cok degistiriyorlar ama malesef okadarda degistiremezler diye düşünüyorum sahin plani tutmayacak bu nedenlehurros süleyman aski

hatçeyi darp etme olayından sıyrılması nasıldı.. muaf tı işte..
kız o cinayette işliyor, sıyrılıyor.
kaç cariye gitti, çamaşırlıkta falan..

ay bi de,sanki osmanlı fasfakirmiş, savaşa giderken altınları da götürmüşler gibi yapmışlar senaryoyu..
başka ülkelerde de gösteriliyor dizi,gören yabancılar gerçek sanacak... gitti osmanlı karizması

boyle guzel zombiye can kurban inşallah siyirir bizim dilegimizde bu yonde ne olmuş sqnki aşkı gözü Kördür ama borc aldi o ne yapsin sanki birinimi oldurdu suloyumu aldatti maddi açıdan sorunlar yasadi hurros bebegim

hatta öyle güzel birsey yaptiki,cariyeyi öldürmedi succuz oldugu icin ciftligindeki evine yolladi ya sah sultan napti succuz cariyeyi öldürttü emmelerine ulasmak icin
sah sultan hürremden ne istiyor hürremin ona bir kötülügü olmadiki

hatce icin deninenlere okadar güldümki yüzün gibi kalbinde parliyorsa gibimi neydi

yatiyor kalkiyor hürremi nasil öldürürüm diye düsünüyor ve kalbi temiz oluyor

herkes hürremle ugrasiyor hürremimse tek basina hepsine yetiyor

yilmaz sahin güclü hürremi nezman görecegiz bu ucuz entriklari birak artik

hürremi sevmiyorsun belki ama unutma dizi hürremsiz bir sifirdir

Zombi bile daha asaletli hürremden işini gören herkese altın dağıtacam diye hazineyi çökertti resmen böyle kör aşkı ben neyleyimmmm

merhaba kizlar
ben bu diziyi izlemiyorum ama sirf sizin yorumlarinizi okumak cin ara sira giriyorum topigeonlar nasil yorumlar oyle ya bayiliyorumbi de koskoca sultana digerlerine lakap takmalariniz yok musiz cok yasayin emi

hatcede ibonun altinlarini dagitcakti hürremi yok etmek icin
ama süloya yakalandi kuru kepcik hatce

Hatçee en azıdan kocasının altınlarını dağıtacaktı naberrrrrrr zombi hürrem ne yaptı düşmanlarından yardım dilendiiiii yazıkk yazıkkkk kafası basmadı b8u seferrrr beyin lopları offf olmuş

merhaba kizlar
ben bu diziyi izlemiyorum ama sirf sizin yorumlarinizi okumak cin ara sira giriyorum topigeonlar nasil yorumlar oyle ya bayiliyorumbi de koskoca sultana digerlerine lakap takmalariniz yok musiz cok yasayin emi

Azerinnnnnn ne haber gel sen neler kaçırıyon burada varya

Hürrem mesela zombi kılıklı,sülooo kör aşıkkk,

Mihrimah anasının kızı şeytannnnn o şeytannnn

abla sen şimdi niye bana hakaret ediyosun

İbo da o altınları nasıl edinmiş idi dimi üstelik

bizim paşamız savaşlara gidip, ondan sonacıma devlet adamlığı yapıpta kazandı o 50 kere bilmem kaç tane altuncukları
hürrem gibi söğüt gölgesinde oturur havada kazanmadı

ibo da haklı olarak ona bişey olunca altunların bir kısmına el konacağını bildiğinden çocuklarına sakladı,..
hürrem herşeyi çocukları için yapıyor, yerden göğe haklı oluyor..
bizim paşamız, hatçe sultan bişey yapınca haksız oluyoooo...niçıın niiçııın?
onlar padişah kızı bi kerem,hürrem onlara koşsa yetişemez,isterse uzay mekiğine binsin

ama erkes bana ürrem diyoo

Niye hürrremmmm diyorlar sana anlat bakalımmmm

uzay mekiğine binse bile yetişemezzz gacımm,reyiz kılıklı zombi ancak ancakkk bu züpürgeye binebilir

kıskandılar bacım ipramınn altınlarınıı admane güzel saklamış ileriye yatırım yapmış işte

ous bana ürrrrrrremim diyor

işyerindekilerde öle
hep komplolar içerisindeyim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…