- 14 Kasım 2008
- 967
- 362
- 358
Kim Mustafa mı annesine uyuyor
Peki mihrimah niçin rüstemle evlenmeyi kabul etti,sizin açınızdan bakınca da Mihirmah da annesine uymuş olmuyor mu Mustafayı öldürtmek için.
Videoları Meg paylaşmış ben efsunu hep unutmuşum üsteki videoda Hürremin Mustafa ölsün diye Efsunu tuttuğu.Hatta bunu başarmasına az kaldığını biliyoruz.Efsun yemeğe koyuyordu zehri.
Bir tarafa Mustafayı Bir tarafa Hürremin yaptıklarını koyun.İnanın Hürrem Mustafaya yaptıklarında ağır basacaktır.
Diğer konuyu üstüne basa basa söylüyorum benim gözümde şahın haticenin mahini ya da hürremin hiç bir farkı yoktur diğerlerinin yaptıklarını savunmam hepsi birbiri ile aynı.![]()
uymuyo mu
mihrimah görücü usulu evleniyo sizinde bildiğiniz üzre fikir rüstemin kıza talip olmasıyla hünkarın uygun görmesi ile ortaya kondu...hürremin fikri değildi yani...e baktı malkoçoğlu yanaşmıyo kızın yaşı geçiyo zaten mihrimahın gönlü kuş misali bi onda bi bunda napsın birine daha aşık olursa kızın adı çıkıcak baş göz edeyim bari dedi ee hünkarda ona kızımın talibi var ne dersin hanım dedi ee malum eskiden evlilikler hep görücü usulu idi
Son düzenleme: