doğum yapanlardan özel ricam bir dğum gerçekten bu kadar kötümü ya korkmaya başladım
doğum yapanlardan özel ricam bir dğum gerçekten bu kadar kötümü ya korkmaya başladım
artık hürrem yüzüğüde takılsa doğurmam ben:26:
haa setse ayrı
Anammmm patlama yaşanıyor burada misafirlerimizde varrrrhiç bu kadar yoğun misafir trafiği yaşanmamıştı
Hürrem iyice çıldırdıohhh olsun ona bide yasak diyor sanki sülüman ondan izin alacak ....
Ben bu zamana kadar Hürremciydim ama artık nefret ettim bu bölümde herkese nasıl kan kusturdu ya doğurur doğurmaz. Herkese çattı ne oldum delisi oldu hele bebeği göremeyince yıktı ortalığı. Hiç asaletin gramı yok yaa. Bir de Gülnihal'e gözdağı vermek için bende Mahi'nin yerinde olsam zehirlerdim dedi nasıl mnce kıza yedirdi yemeği kim görürse en iyi arkadaşıydı. Altınlı yola mı gidecek neden müslüman oldu diye diye çıldırdı. Bir yönden haklıydı bebeğini ilk önce annesine vermeleri lazımdı yanından almamalılardı. Cariye demeleri gücüne gitti. Nasıl da boğru kızı yaa.. Felaket valla ne çoraplar örecek bakalım İbrahim'in başına. Lala nedne gitti ya adamın ne suçu var validesi yaptı herşeyi adamın haberi yoktu ki yazık oldu. Hem Kanuni'de doğrudüzgün görmedi oğlunu bir ezan okudu ismini verdi sonra tüm gün iş.. Bence Kanuni Gülnihal ile birlikte olmadı. Yoksa Gülnihal Hürrem'e söylemeye girişmezdi. Söyleyecekti biri girdi. Ben gittim ama halvet olmadı diyecekti galiba. Hem olsa giyinirken felan görürdük. Sümbül ağa oldu sansın diye susturuyor Gülnihal'e sürekli sus sus diyor. Oldu sanılsın istiyorlar çünkü İbrahim öyle istiyor. Bir de hamile kalsa kesin öldürür Hürrem onu... Bir de çocuk Maşallah ya tertemiz çıktı hee... Ne br kan ne birşey. Hürrem'de hemen ayaklandı sabahına koşturdu doğuma bak sen. Herkesin başına böyle doğum hemen ayaklan koştur ne güzeeel.
nerde bitti kızlar sonunu izleyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?