- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
Önümüzdeki hafta final yapacak olan Merhamet dizisinde Irmak karekterini canlandıran Yasemin Allen, başka bir diziye transfer oldu.
Yasemin Allen, "Merhamet"in final kararı almasının ardından Muhteşem Yüzyıl'dan gelen teklifi hemen kabul etti.
neci olarak gircek diziye acep,yine dıaşrıdan gelen bilmem ne prensesi falan mı ?yoksa şehzadelere cariye mi?:44::44:
Evet artık Hürrem'in kışı başlıyor. Maihdevran'da Mehmet'i öldürdü evlat acısı neymiş öğrensin elbet ama Mustafa gibi babasına bağlı, güçlü, eğitimli birinin ölmesi çok acı. Kitaplarda hala daha överek anlatılıyorsa bunca yüzyıl gerçekte nasıldı kimbilir bir de. Hürrem'in elinde Mahidevran'dan daha çok kan var. Her sezon öldürdüklerini saysak bitmez ama Mahidevran2da onun yerinde olsa aynı şeyi yapardı ilk çocuğu Hürrem doğurmuş ve üstüne Mahi gelmiş olsaydı o da öldürürdü bir şekilde izin vermezdi. Mehmet olayında ne kumpaslar kurdu. Ama Hürrem ondan daha akıllıydı sadece ve kazandı. Hürrem istediğini elde etti ama Cihangir'den oldu kaldı iki erkek evladı onlarda birbirine düşman. Bayazıd isyan edecek kaçacak ama yakalanıp öldürülecek. Bir tek Selim kalacak ve o zaman görecek Selim'in gerçek yüzünü. Zaten onu da öldürse taht kimsesiz kalacaktı artık Mihrimah geçerdi tahta amacı o muydu acaba
Ayy Rüstem çok pis arada kaldın.durduğunu konuma bak.dönme dolap gibi oldun yaaa atmacayla da omuz omuzasın ya :) ne diyim acıdım sana
deliliğe gerek yok balım..Beyazıtda destek yok cesaret var
Mustafada desteğin alası vardı ama sadakatimde sadakatim dedi.
Keşke şu delilik az Mustafada da olsaydı
beyazitin babasıyla yemek yediği sahneler çok iyiydi.bu çocuk iyi rol yapıyor.hem korkusunu hem de öfkesini çok güzel yansıtmış.onun ölümüne de baya üzülcem ben sanırım.
nurbanuya sinir oluyorum.bilmiş bilmiş tavırları çok itici.huricihanı hiç söylemeyim zaten.acaba o beyazit ölünce ne yapacak.iyiki çocuğum olmamış diye sevinir heralde.
bir de şeye çok gülüyorum ben.hani süleyman olsun şehzadeler olsun hatta saraydan herkes çarşıya çıkınca pelerin giyiyorlar ya başlarına da geçiriyorlar kapşonu.güya gizlenecekler.bütün herkes etrafta normal kıyafetli bunlarda bi esrarengiz pelerin.saçma geliyor bana.
dün hürrem nurbanuya iyi postayı koydu yalnız.
eski bölümleri çok özledim ben ya.........
Mihrimah trijikomik bi halde
Ne bekliyordu acaba,mustafayı özldürecez tüm sorunlar bitecek güneşli günler gelecek el ele tutuşup kırlara koşacağız hatta iyi çocuk olup şirinleri göreceğiz felanmı
deliliğe gerek yok balım..
bu kadar iyi olmasaydı yeterliydi,bak selime alttan alttan kuyuları kazaraktan,tek tek sekerek,şarap süzerek,sinsi gelerek,yalakalıkla geçecek tahta...
dizinin başındanb eri bu kazanmadı mı zaten..
hürrem hünkarın aklını böyle çelmedi mi? mustafa için tek bir söz söylemedi alttan kuyuları kazdı,mustafa yapmaz,mustafa öyle düşünmez diye numara yaparak sonunu hazırlamadı mı mustafanın.selim de anasının izinde işte...
keşke bu kadar iyi olmasaydı mustafa ...
Bu yorum bi harika.
beyazitin babasıyla yemek yediği sahneler çok iyiydi.bu çocuk iyi rol yapıyor.hem korkusunu hem de öfkesini çok güzel yansıtmış.onun ölümüne de baya üzülcem ben sanırım.
nurbanuya sinir oluyorum.bilmiş bilmiş tavırları çok itici.huricihanı hiç söylemeyim zaten.acaba o beyazit ölünce ne yapacak.iyiki çocuğum olmamış diye sevinir heralde.
bir de şeye çok gülüyorum ben.hani süleyman olsun şehzadeler olsun hatta saraydan herkes çarşıya çıkınca pelerin giyiyorlar ya başlarına da geçiriyorlar kapşonu.güya gizlenecekler.bütün herkes etrafta normal kıyafetli bunlarda bi esrarengiz pelerin.saçma geliyor bana.
dün hürrem nurbanuya iyi postayı koydu yalnız.
eski bölümleri çok özledim ben ya.........
En son 126. bölümde Berrak Tüzünataç ve Serdar Orçin'in ayrıldığı dizide bu hafta sıra Yetkin Dikinciler ve Burcu Özberk'te.
Kara Ahmed Paşa rolünü canlandıran Yetkin Dikinciler, Sultan Süleyman tarafından siyah hilat giydirilerek idam edilecek.
Ondan boşalan veziriazamlık makamına Rüstem Paşa geri dönecek.
Şehzade Beyazıt'ın eşi Huricihan rolünde yer alan Burcu Özberk'in ise nasıl ayrılacağı bilinmiyor. Özberk'in ayrılmasından sonra Fatma Sultan rolünde Yasemin Allen'in diziye dahil olması bekleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?