aksam beyazidin sarayda unutma benindeki cadi meltemi gordum sanki buarda defne neydi oyle
bende öyle düşünmüştüm,bakınız yavuz sultan selimin hatunu hafsa hatun fettan kadın,süleymanın arkasında hürrem var selimin arkasında nurbanu sultan...defne aştı kendini beyazıtında bahtı yok musti gibi kadınlardan yana
:
bende öyle düşünmüştüm,bakınız yavuz sultan selimin hatunu hafsa hatun fettan kadın,süleymanın arkasında hürrem var selimin arkasında nurbanu sultan...
ama beyazıd ın hatunları mustafanın hatunları hiç uğraş vermedi hep ye iç yat yaptılar..dünya kadınların parmağının ucunda...
Kesinlikle haklısın kadın faktörü yoktu ikisinde de bu arada fragman yayınlanmış hürremin boynunda yaralar çıkmış kurtulan yok ölümcül deniyordu hürremin ölümünden sonraydı değil mi beyazıtın ölümü bayağı yaklaştılar sona
Hürremin ölmesine 4 bölüm kalmış
Hürrem zombisi gidici,helvalar benden,lokmalarda tatlıgacıdan gelecek..
Afiyet olsun şimdiden ..
Hürrem zombisi gidici,helvalar benden,lokmalarda tatlıgacıdan gelecek..
Afiyet olsun şimdiden ..
abla sen irmik helvası yap ben un helvası isteyen istediğinden yerr
aaaa tabi tabi...elimizi bol tutalım, çeşit çok olsun..ballı ballı lokmalar benden
unutmadım bacımmm aklımda..
ama sen nerelerdesin..
hürremin cenazesinde buluşak, sosyetik siyah gözlüklerimizi de unutmayalımmm
abla sen irmik helvası yap ben un helvası isteyen istediğinden yerr
Tabii Hürrem'e de bu yakışır yani 7 sinde de tavuklu pilav dağıtırız..
Iyy fragmanda ne kötüydü o yaralar öylee ne demek istendi acaba çektirdiklerinin bedeli mi denmek istendi nedir acaba acı filan çekecek mi. Bir de Sümbül ağa ile konuşuyor ya kadın fazla yaşamaz diye Hürrem içeriden dinliyor duyuyor dimi onları haberi oluyor yani öleceğinden :26:
gacım yokum epeydir,babamı kaybettik maalesef şubat ayında,pek gelemedim yani..
tamam oldu isteyen hepsinden yesin..
hürroşun mu yaraları çıktı yoksa,beter olsun emiiii
gacım yokum epeydir,babamı kaybettik maalesef şubat ayında,pek gelemedim yani..
dolunayı severim şeker bir oyuncu ama bu dizi de çok gereksiz olmuş ya adam bu yaştan sonra yaniii gerenk yok be yönetmen zaten yeterince konu var...başınız sağolsun canım..allah sabır versin sizlere..
Muhteşem Yüzyıl furyasına katılan en son isim tiyatro ve sinemanın ünlü ismi Dolunay Soysert oldu.
Dolunay da sarayda
Muhteşem Yüzyıl dizisine son katılan isim Dolunay Soysert oldu. Soysert, İtalyadan İstanbula gelen Donna Gracia isimli güçlü bir kadını canlandıracak.
dolunayı severim şeker bir oyuncu ama bu dizi de çok gereksiz olmuş ya adam bu yaştan sonra yaniii gerenk yok be yönetmen zaten yeterince konu var...
defnenin hakkın da şehzade beyazıt ın düşüncesi hoşuma gitti...ben kıza kıyamazdım...gözüme göstermez odama sokmazdım ama yavrusundan da mahrum etmezdim...
nurbanı hep dört ayak üstüne düşüyo aynı kaynanası,burdan da şu atasözünü çıkarabiliriz "gelin kaynana toprağından olurmuş"
hürrem ah hürrem senin için ne desem bilemiyorum ki ya...Allah günahlarını affetsin inşallah affetmiştir sultanım...:26:
canım başın sağolsun, Allah sabırlar versingacım yokum epeydir,babamı kaybettik maalesef şubat ayında,pek gelemedim yani..
Başınız sağolsun ablacımm Allah rahmet eylesin. Kalanlara uzun ömürler versin inşallah..
evet yaralar çıkıyor büyük büyük hekimkadını çağırıyorlar diyor kurtuluşu yok ölümdür bunun sonu diye.. Nasıl can verecek merak ediyorum
başınız sağolsun canım..allah sabır versin sizlere..
Muhteşem Yüzyıl furyasına katılan en son isim tiyatro ve sinemanın ünlü ismi Dolunay Soysert oldu.
Dolunay da sarayda
Muhteşem Yüzyıl dizisine son katılan isim Dolunay Soysert oldu. Soysert, İtalyadan İstanbula gelen Donna Gracia isimli güçlü bir kadını canlandıracak.
canım başın sağolsun, Allah sabırlar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?