Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Kanuni sultan süleymanın 3. eşi Gülfem Hatun 1497'de İstanbul'da doğmuş, 65 yaşında olduğu halde yine İstanbul'da vefat etmiştir
bu zevcesi 51 sene süren izdivaç müddetiyle görülüyor ki evliliği 14 yaşındayken vukubulmuştur.Şahzade muratın annesidir.
Muraâd adlı bir şehzade babası Kanuni sultan süleyman tarafından boğdurulmuştur.

iyide gülfem hatun kanuninin ilk karısı değilmiydi.hürremden hatta mahidevrandan önce.çocuğuda küçükken hastalanıp ölmüş.bu bilgi yanlış galiba

iyide gülfem hatun kanuninin ilk karısı değilmiydi.hürremden hatta mahidevrandan önce.çocuğuda küçükken hastalanıp ölmüş.bu bilgi yanlış galiba

evet..hatice sultanın odabaşlığını yapıyor ya..ilk karısı gülfem..

yani ilk erkek çocuğu doğuran haseki oluyoduysa,gülfem doğurmuş ilk erkek çocuğu ama..:26:

sen tut padişah eşliğinden oda başı ol
adaletsiz dünya

gülfem de salaklık..padişahın gözü seni görmüyor, gidip görümceye hizmetçilik ediyoo..
başlarım sarayına da, haremine de der, basar giderdim vallaaaa..

genelolarak yorumlara baktım hayret ettim bi kaç kişi hürrem gıcıklık yapıyor mahidevrncı olcam diyor...çokkkkçokkk şaşırdım artık hürremi nasıl sevebilirsinizki:S artık kötü insanlarmı seviliyor...tarihte araştırma yaparsanız görceksiniz hürremin entrkalarını babasına oğlunu öldürten kadınnn...ve bu diziyi izledikçe bi bayan olarak kanuniinn mahidevrana yaptığı haraketlere deli oluyorumm.......

gülfem de salaklık..padişahın gözü seni görmüyor, gidip görümceye hizmetçilik ediyoo..
başlarım sarayına da, haremine de der, basar giderdim vallaaaa..

o zenginliği bırakıp gider mi anacım o hatun
bende çeker giderim başında paralansın serveti

kizlar gulfem basini alsin da nerelere gitsin sacmalamayin o donemde bir kadinin tek basina ayakta durdugu nerde gorulmus ki cocukluktan saraya gelip sadece sarayda yasamis bir hatunun...disarida ne oluyor ne bitiyor ne kadar bilicek...biriyle evlense desek zamaninda kanuniye cocuk doguran bir cariye onu cikaramazlar saraydan baskasiylada evlenemez gulfem sarayda durmak zorunda...(bence tabi )

kanuni nin mahidevrana yaptiklarina kizamiyorum cunku o sevdiginin masasina zehir soktu , padisah tatli sevmese bile o gun yiyecegi tutabilirdi bu kadar hirs ve kin hic bir zaman iyi seyler getirmez...

valla mahidevran da çok iyi sayılmaz.o da bir insanı öldürebilecek kadar acımasız.tabi hürrem ondanda beter.

muhteşem yüzyıl gecesiiiii

heeee bırdaağ :86:

efet..
ben bir sülümancıyım..
o da bir sülümancı..
diğeri de öyle..
hepimis sülümancıyıs ve hepimis halvetizzz

Bu akşam halvet olur mu dersiniz?
Sülüman Rodos'a sefere gitmeden ,son bir ruh esintisi alabilir...

fragman mıragman yok artık tahminlerde de bulunamayosss,noluyo yaa fragmansız heyecanı kalmıyor ki...
eşim aradı erken çıkmış bugün kızı yıkarız yemeği yeriz muhteşem yüzyılı izleriz dedi ya,6 yıllık evliyim hiç bir diziye bu kadar takmadı herüf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…