Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
kızlar hürremin boyu 173 kilosu 62 imiş aldğm duymlara göre. yani sokakta görsen öyle kilolu demezsn.. diğer kadınlar çok zayf sıfır beden kız iyice şişko duruyo ya...

benm hürrmde takıldığm tek nokta.. biraz şaşılıkmı var hürremde??

bu arada ödül töreninde fıstık gibi gerçkten maşallah.

hürrem ödül töreninde o kadar sempatikti ki,
onu neden bu kadar sevdiğimi bir kez daha anladım.
yani yanımda olsa içimden sarılmak gelir o derece tatlı...

biraz once izledim meryem uzerliyi. isil isil cildi var mashaallah. bide cok tatli cok samimi ))) kendisine mikrofon uzatanlarala cok samimi konusuyor

Bu diziyi sırf Hürrem için izliyorum
O öyle tatlı tatlı konuşsun tüm gün izlerim
Çok tatlı biri , çokta güzel
Bu arada 1.73 boyla 62 kilosu gayet iyi
Hatta hemen hemen aynı kilodayız ve aynı boydayız ama Meyrem Üzerlinin gıdısı var , bir tek o kısım çok çirkin duruyor..
O da nazarlığı olsun

hemen yarın gelsin,hürroşu ozledim,şehsade geliyor,mahi kriz geçirecek,leoyu gürünce hürroş ta şok olacak,ay neler neler olacak :87:mühteşem süleymannnn

aslında mahide hürremde kendisinin olanı paylaşamıyorlar,bu konuda birbirlerine benziyorlar
mahi 2 kadının üzerine gidiyor sülümana,sonrakini kabullenmiyor
hürremde öyle kendinden başkalarının sülümanla birlikte olmalarını kabul etmiyor

bir Hürrem Sultan gerçeği var mı?
var..:92:
süleyman hürrem aşkı var mı?
var

hemen yarın gelsin,hürroşu ozledim,şehsade geliyor,mahi kriz geçirecek,leoyu gürünce hürroş ta şok olacak,ay neler neler olacak :87:mühteşem süleymannnn

hürrem mihrimahtan 2 yıl sonra selimi doğurmuş mihrimah ne çabuk 2 yaşına girmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…