Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Hürrem kaşındı sülüman elden gitti sanane be kadın ibrahimden falan
hükümdara en yakın veziri hakkında dedikodu mu yapılır hiç

inanmıyorum ya inanamıyorum,süleyman sen ne yaptın ya,niye,ne alakaaaa...çok sinirlendim izlemiycem ulan bu diziyi dedim sanırım lafımı yutucam,Hürremde kabahat yok kadın hangi biriyle uğraşsın anam bir yandan ibraam,bir yandan isabel offf be isabell bi tokat çaksa şimdi sülümana..

Sülüman elden gitti.. Hürrem geçmiş olsun bacım.
(İzabella'dan da sıtkımız sıyrıldı artık ya, kaç haftadır pembe diziye döndü yahu!)

umarım haftaya okkalı bi tokat çakar sülümanda kellesini sallandırırda yok olur ortadan bu mendebur karı..
gerçi kadında kabahat yok çemkirip duruyor ama sülüman...öff yazmıyım içimdekileri çok sinir oldum...
kafamı dağıtayım diziyi izliyim eccük kafam dağalsın dedim emme dahada sinirlendim..

püüü sinir oldum şimdi ha.süleymen da bi acayip.bi kaç sene sonra bıkıyor hemen

kaç çocuk babası adam oldun hala tuttuğunu öpüyorsun be süleyman yazık değil mi o hürreme tüüü sana

Sülüman elden gitti.. Hürrem geçmiş olsun bacım.
(İzabella'dan da sıtkımız sıyrıldı artık ya, kaç haftadır pembe diziye döndü yahu!)
valla ya.kızın konuşmasını geçtim o seslendirme nasıl baydı titrek titrek

İçimin yağları eridi,
kuluçka makinesi Hürrem, Sülümanı saraya bağlamak için ,haftaya gene hamile kalır ilk fırsatta..
demedi demeyin..

Fortuna da güzel hatun haaaa..koca koca gözleri var..

valla ya.kızın konuşmasını geçtim o seslendirme nasıl baydı titrek titrek

pörtlek gözlü,balık bakışlı şeyy,neymiş en büyük silahıymış,kendini kandırıyor,hareminde bir sürü cariye var emrinde elalemin nişanlısı ile ne işin var,alla allaaaa

öldüm sinirden öldüm valla
haticenin hürreme karşı davranışları, sülümanın yaptıkları senaristler öpüştürdü sonunda içleri rahat etmiştir herhalde aşkın tarihini bozarak

zavallı hürrem bide çenesini tutabilse herseferinde ağzının payını alıyo ama akıllanmıyo yaaaa ((

bu arada son reklamda 8 dk sürdü yuh artık diyorum.....

hakatten ya haticenin tavrı ne öyle,ne artistmiş o be,hürremden ne istiyorsun sen,çocuğunun hayatını kurtardı kadın,üstelik sana isabellayı söylediğinde gerçekten oda ibraaamın manitası sanıyordu uyardı kadın seni,hayır benim değil işte senin kuman hıhhh demek ne ya,hanedandanmış hıh...

Yazıklar olsun pis suleyman hurreme yapılır mı bu bee taş gıbı hatunu var hala gozu dışarda..goruruz bız senı nıkah zamanı gelsin hurreme yalvarırken prensesmış tıtrek nolcak

bu arada halit ergeç dizisi bitti hemen beyzaı aradı vana yardım yapıyor 60 bin yardım yolladılar,tamam affettim seni sülüman hadi izliyorum diziyi

İçimin yağları eridi,
kuluçka makinesi Hürrem, Sülümanı saraya bağlamak için ,haftaya gene hamile kalır ilk fırsatta..
demedi demeyin..

Fortuna da güzel hatun haaaa..koca koca gözleri var..

Türkan Şoray havası var kadındA

bu arada halit ergeç dizisi bitti hemen beyzaı aradı vana yardım yapıyor 60 bin yardım yolladılar,tamam affettim seni sülüman hadi izliyorum diziyi

evet ya çok kızmıştık tamda Muhteşem Yüzyıl ekibi 46 bin toplamış aralarında tims prodıksyon da 100 bın tl ye tamamlamış..ve daha nıcesı çok duygulandım helal olsun hepsıne bağış yapanlara..

yarın sabah iş görüşmem var ,sinirden saçların mısır püskülü gibi havalandı yarabbimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…