Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
prenses oldunda noldu esir düştün gene ? yılanlara kurban gidiyordun ? demekki bazı şeylere prenseslik sökmüyor değil mi

o köleyse sende esirsin alla alla...

Muhteşem Yüzyıl, Leyla ile Mecnun’a özendi

Muhteşem Yüzyıl’ın da belgeseli çekildi.
Habertürk’ün haberine göre, başrollerini Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Okan Yalabık, Nebahat Çehre, Selma Ergeç gibi ünlü oyuncuların paylaştığı, yayınlandığı ilk günden itibaren her bölümüyle gündem yaratan Show TV’nin fenomen dizisi ‘Muhteşem Yüzyıl’, bu kez ‘yapım belgeseli’yle ses getirecek.
Kanuni Sultan Süleyman dönemine mercek tutan dizinin kamera arkası görüntülerinin, oyuncuların, yönetmenlerin, senarist Meral Okay ve yapımcı Timur Savcı’nın özel röportajlarının yer aldığı dizi şeklindeki belgesel 7 Aralık Çarşamba 23:15′de Show TV’de yayınlanacak.
HER ŞEY NASIL BAŞLADI?
Zaman zaman eleştiri oklarını da üzerine çeken dizinin yapım belgeselinde; kamera arkasında yaşananlar, oyuncuların projeye dahil oluş süreçleri ve ilginç çekim notları seyirciyle paylaşılacak.
Türkiye’de ilk kez dizi belgeselini Leyla ile Mecnun yayınlamıştı. Diziden kamera arkası görüntülerinin, oyuncuların projeye dahil olma süreçleri ve görüşlerinin paylaşıldığı program kısa süre önce ekrana gelmişti. Belgeselde aynen Muhteşem Yüzyıl’da olacağı gibi set ve yapım ekibinin de açıklamalarına yer verilmiş, izinin “set hali” gözler önüne serilmişti.

Kızlarrrr fragman vardı az önce yetişemedimmmm gören var mı noluyoduuu:50:
Annem "padişah prensesi halvete çağırdı galiba, hürrem göndermemeye
çalışıyodu" dedi ama tam görememiş o daaa:44:

Kızlarrrr fragman vardı az önce yetişemedimmmm gören var mı noluyoduuu:50:
Annem "padişah prensesi halvete çağırdı galiba, hürrem göndermemeye
çalışıyodu" dedi ama tam görememiş o daaa:44:

pargaliyla nigar kalfa bi haltlar karistiriyoda isabellayla yardimcisini zehirlediler galiba hurremin uzerine atacaklar
isabella hareme giriyodu hurrem ogreniyo suleymana bunu unutmayacam gibi biseyler soyledi boyle iste :27:

pargaliyla nigar kalfa bi haltlar karistiriyoda isabellayla yardimcisini zehirlediler galiba hurremin uzerine atacaklar
isabella hareme giriyodu hurrem ogreniyo suleymana bunu unutmayacam gibi biseyler soyledi boyle iste :27:

:57: Uyuz süleyman yaaa söz vermişti bir de hürreme. Erkek değil mi işteee aklı fikri yeni hatunlarda:22:
Saol tatlımmm çok merak etmiştimmmm:16:

ben prensesliği bırakıp aşık oldum diye kölelik yapacam he mi?

buna aşk değil aptallık derler:19:

Şu ibrahim paşamıdır nedir niye hürreme rahat vermiyo hiç, şimdide prensesi zehirleyip hürremin üstüne atacak ya :53: koskoca paşanın yaptına uğrtaştığı işlere bak ya.. Ayrıca sevgili ibrahim paşa mahi devranı hep şehzade annesi diye korudu gözetti,şimdi neden hürreme böyle davranıyoo:19:

Şu ibrahim paşamıdır nedir niye hürreme rahat vermiyo hiç, şimdide prensesi zehirleyip hürremin üstüne atacak ya :53: koskoca paşanın yaptına uğrtaştığı işlere bak ya.. Ayrıca sevgili ibrahim paşa mahi devranı hep şehzade annesi diye korudu gözetti,şimdi neden hürreme böyle davranıyoo:19:

Çünkü güç savaşına döndü aralarındaki kim kalırsa galip gelirse, biliyor ki Hürrem onunla uğraşacak kurtulmaya çalışacak o da Hürrem den kurtulmaya çalışıyor ama başarılı olamayacak :23:

Çünkü güç savaşına döndü aralarındaki kim kalırsa galip gelirse, biliyor ki Hürrem onunla uğraşacak kurtulmaya çalışacak o da Hürrem den kurtulmaya çalışıyor ama başarılı olamayacak :23:

Bişey olmayacağını, sevgili hürremciğiminde sülüman ile nikahlanacağınıda biliyorum ama her hafta niye geriliyorum:25:şu nikah nezaman olacak valide ölüncemi ya birde hürremin bir oğlu daha olacak tı galiba:46: Bu arada nigar da çok akıllı kadın hürremdeki aklın farkına vardı zamanında çok taktik verdi,ee canım hürremim bunları unutacak değil tabi nasıl gitmesine mani oldu nigarı:52:

isabel has odaya gidiyo halvet için..:53:
sülüman ahh sülümannn :47::47::47:

şimdi faceden izledim fragmanı....

pargalı nigara diyorki şimdi diyor prenses zehirlense kime kalır suç diyor....sonra nigar prensesin ve yardımcısının yemeğine zehir atıyor...ama gül ağa görüyor...ne yapıyor bu diyor...sonra nigar hürreme kurtuldunuz diyor...yani ikili oynuyor ...pargalının istediği oluyor......ama zaten hürremde ısabella ölsün istiyor...ama hürrem nigara kızıyor çabuk yok et onları diyor....ama dokuz canlı ıseballa kedisi ayılıyor...yardımcısı ölüyor...giibi....hürrem validenin odasında mahide yanındayken diyorki...kim gelirse gelsin..kimi getirirseniz getirin..benden öncekiler gibi olmayacağım...ben hep yenceğim..asla izin vermem benden sonra kimse olamaz der gbi bişey dedi..mahinin ve validenin gözleri açıldı...hürroşum yakıp yıkıyorrrrrrr ortalığı...sonra nilüfer hürreme diyorki prenses halvete gidecekmiş bu gece diyor..sonrada hürremi sülonun odasında gösteriyolar..ve hürroş süloya çocuklarımın üzerine yemin ederimki...bunu asla unutmayacağım süleyman diyor...........süleymandada alaycı bir bakış ve gülüş var...sanırım hürroşun delirmesi hoşuna gidiyor...

umduğum şey ise halvete alıp kurbağıyı öpüp hani biz barbardık,hani şöleydik...şimdi bana aşıksın yatağıma geldin demek için yanına çağırdı...tabi odada ne olduğunu bilmeyen hürremide delirtmek amacı............

kısaca çook heycanlııııııııııııı ama bıktım şu prensesten yaaaaaaaaaa

Back
X