Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Kızlar bir sitede gördüm bu sezonun tüyoları diye :52:
bu sezon valıde hatçe mahi hepsi Hürroş un eteğini öpecekmiş :52: :52: :52: :65:
harem kapatılıp düğün oldugunda valide ve hurrem arasında savaş başlıcakmış valıde suleymana küsücekmiş :8:
esas ozaman başlıcakmış pargalı çıkmaza gırıcekmış :52: çok merak edıyorum bu bolumleri :27: nezaman gelicek acaba :31:

yaaa gerçekten süleyman pörtleek göz aşkımı izleyeceğiz...neden çarpıtıyolar bu kadar....mesut yar bilr buna değinmişş

Çok uzadı artık bu İsabella hikayesi. Yeter yahu. Arada siyasi olaylara yer veriliyor, bazen de Hürrem ve İbrahim Paşa arasındaki çekişmeye yer veriliyor, geri kalan hep İsabella ve Süleyman ilişkisi. Normal seyrine geri döndürseler iyi olacak cidden.

kızlar duydunuz mu muhteşem yüzyıl star tv ye geçiyormuş:53:
dizinin 40. bölümünde star tvye geçiş yapıcakmış tarihi dizi:53:

kızlar 2. fragmanı izledim azönce..

saray fena karışık..hamama giriyor cariye hürremi öldürmeye..
hürrem elinde kanlı bir hançerle kızgın kızgın ilerliyor..
ve süleyman o hürreme diklendiği sahnede hürremi öpüyor..barıştılar heralde..
mahidecikte çamaşırlığı çabuk açık diyor isabella için.maydanoz olmasa şaşarım

Bu kadının yaptıklarının aşkla falan alakası yok,sadece hırs,güç ve iktidar için yapıyor,

Yoksa kimse aşk için sevdiğinin anasını,en yakın dostunu vs. öldürme planları yapmaz,

Önceden takip etmiyordum ama herkes Hürremci olunca önceki bölümleri de izledim,

Bu leo olayı olmadan önce de İbrahime düşmandı Hürrem,Haticeye onla ilgileniyomuş gibi yapıp ağzından laf alıyodu,

Haticeye olan aşkını biliyordu ve onu Hünkara karşı kullanmak istiyordu,hatta ibrahim mektup yazıp köyüne gitmeseydi hünkar

öğrenmeseydi zaten valide sultana söylemişti çoktan Hatice yüzünden mi gitti falan diye,

Ne zoru vardı?sırf onun hünkara yakınlığını ve gücünü kıskandığı için yaptı,

Sonra Leo olayıyla iyiyce düşman oldu,

Ama orda da kendi kellesini ve çocuklarını İbrahim kurtardı bence,

Düşünün bi kere aynı evde yada sarayda herneyse kocanızın-karınızın eski sevgilisiyle mesajlaştığını mektuplaştığını duysanız naparsınız?

Tamam Hürrem masumdu,git dedi ama olay duyulsaydı Hünkarın namusu şerefi söz konusu,İbrahime sen necisin burda nasıl böyle birini

sarayıma sokarsın deyip kellesini almazmıydı,

Tamam öldürmesi şart değildi ama Hürreme bi ders olsun istedi sanırım,zaten hatasının bedelini de ödedi çocuğunun ölmesiyle,

Başta Hürrem sırf hünkarın gözüne girmek için uğraştı,sevmek için değil,sonra aşık olduysa bilemiyorum ama bunun adı aşk olamaz,

Mahidevran da hatalı,önce buna yapmadığını bırakmadı,zehirledi vs.şimdi de Hürrem aynı hataları İsabellaya yapıyor,

Ama bu kadın bütün güç benim olsun,söz bende olsun hep istiyor,Valideye saygısızlıklar tehditler falan,

Seven kadın tamam erkeğini paylaşmak istemez ama o zamanda öyleymiş kurallar ne yapacaksın,engel omaya çalışırsın baktın adam

dinlemiyo otur kendini sevdirmeye bak,milleti öldürme planları yapma yani,

Tabi tarihle uzaktan yakından alakası yok kurgu hepsi ama herkesin burda aşk için kadın şöyle yapar böyle yapar bravo demesi

gerçekten çok anlamsız geliyo bana,

Ve paylaşmak istedim bunu yani,herkesin görüşü farklı tabi ama doğruya doğru yanlışa yanlış demek lazımm,

İş Süleymanda bitiyo tabi,adam gerektiğinde anasına bile tercihlerime karışılmasın diyo Hürreme o kadar müsamaha göstermesine

rağmen artık devlet işlerine de o kadar burnunu sokmasına izin vermicektir sanırım yani,gerçi Hürrem ilerde sen yaşlandın oğlum padişah

olacak diye de tutturur kabul etmezse Süleymanı bile öldürmeye kalkar yani,beklenir o kadından..:31:

[video=youtube;Cht5ezzGlt8]http://www.youtube.com/watch?v=Cht5ezzGlt8[/video]

Tarihteki kanuni, padişahlığı süresince sürekli seferdeymiş. (kazandığı savaşlarla tarihe adını cihan padişahı olarak yazmıştır) Sarayda kaldığı süre toplamda 1.5 yıl. Dizideki Süleymanın ömrü ise sadece haremde, halvette geçiyor.:53:Bu dizideki olaylar sadece kurgu Yani gerçeklerle uzaktan yakından alakası yok canım:34:

maşallah bizim sülüman halvete girmekten hamama girmekten sefere pek vakit bulamıyo..
hepsinin kurgu olduğu belli zaten tarihimizle resmen dalga geçiyorlar.

*İbrahim malkoçoğlu arası gerilim daha da büyükcek .
*İbrahim mahidevranı tutarken , Malkoçoğlu Hürremi tutacak
*Valide Bu sezon ölücek.......
*ve isabbella diziden çıktı ..
*Hatice Sultan GEBE
*Hürrem birkaç bölüme Cihangir'e gebe kalıcak

alıntıdır.

şu pörtlek prensesi görmekten bıktım.dizide hep o var

nerde sadece hürremi seven sülüman?

nerde sülümanı parmağında çeviren entriacı hürrem?

maytap mı geçiyonuz olm bizle:57:

şu diziyi bir an önce düzene sokun artık:19:

maşallah bizim sülüman halvete girmekten hamama girmekten sefere pek vakit bulamıyo..
hepsinin kurgu olduğu belli zaten tarihimizle resmen dalga geçiyorlar.

aynen canım ya.
ben sadece kıyafetleri için eski dönemleri sevdiğim için izliyorum.
hepsi düzmece ,oyun.
ecdadımızın kemikleri sızlıyordur kabirlerinde eminim.
mübarek zatlardı onlar,halvet halvet dolaşan basit insanlar değil...

aynen canım ya.
ben sadece kıyafetleri için eski dönemleri sevdiğim için izliyorum.
hepsi düzmece ,oyun.
ecdadımızın kemikleri sızlıyordur kabirlerinde eminim.
mübarek zatlardı onlar,halvet halvet dolaşan basit insanlar değil...

onun için dahi izlemeyin. hele evde çocuğunuz varsa hiç izlemeyin. minicik yavruların kafasına kazınan Muhteşem Süleyman tiplemesine bakın heyhat.
Alıntı bi söz: Elin amerikalısı mmıçı kırık ramboyu kahraman yapar, bizim medya avrupanın muhteşem dedği süleymanı zampara yaptı.
vay be

onun için dahi izlemeyin. hele evde çocuğunuz varsa hiç izlemeyin. minicik yavruların kafasına kazınan Muhteşem Süleyman tiplemesine bakın heyhat.
Alıntı bi söz: Elin amerikalısı mmıçı kırık ramboyu kahraman yapar, bizim medya avrupanın muhteşem dedği süleymanı zampara yaptı.
vay be
:42::42::42::42:

evet zebuşum ya bu kurba pörtlek prenses gına getirdi:37: ne bu ya sanki pörtlek ve süleyman aşkı torpilinde bu kadarıda yuh yani
meral okay duy artık sesimizi gönderin bu pörtleği artık diziden,düzene sokun diziyi
:kkk::kkk::kkk::kkk:

*İbrahim malkoçoğlu arası gerilim daha da büyükcek .
*İbrahim mahidevranı tutarken , Malkoçoğlu Hürremi tutacak
*Valide Bu sezon ölücek.......
*ve isabbella diziden çıktı ..
*Hatice Sultan GEBE
*Hürrem birkaç bölüme Cihangir'e gebe kalıcak

alıntıdır.

Tüyo dediğin budur!
Malkoçoğlu hadi bakalım kerata seni, zaten severdim şimdi dahada bi sevicem sanırım :)

Kesinlikle, kesinlikle!
Kurbağa prenses :19::19:

Hatice Sultan rolünü oynayan Selma Ergeç, Osmanlı Hanedanı'ndan

Güncelleme:13 Aralık 2011 12:31

Son dönemin en iddialı projelerinden Muhteşem Yüzyıl'da Kanuni Sultan Süleyman'ın kardeşi Hatice Sultan karakterini canlandıran Selma Ergeç, meğer gerçekten de sultanmış. Güzel oyuncunun soyunun Osmanlı Hanedanı'na dayandığı ortaya çıktı. Yaklaşık beş yıl önce verdiği bir dergi röportajında Osmanlı İmparatorluğu'nun 30. padişahı, 109. İslam Halifesi 2. Mahmud'un soyundan geldiğini ve prenses olduğunu açıklayan Ergeç, "Aile içinde de bana prenses gibi davranılıyor" dedi.

İSTANBUL'DAN ADANA'YA, ORADAN DA ALMANYA'YA...
Dizide Pargalı İbrahim Paşa'nın eşi Hatice Sultan rolünün üstesinden başarıyla gelen Selma Ergeç'in babası Adanalı, annesi Alman. Almanya'nın kuzey batısındaki Hamm şehrinde dünyaya gelen Ergeç, 'Böyle mi Olacaktı?', 'Yarım Elma ' dizilerinin yanı sıra 'Sis ve Gece ', 'Beş Vakit', 'Ses' gibi sinema filmlerinde rol aldı. Ergeç'in soyundan geldiğini söylediği Padişah II. Mahmud'un farklı kadınlardan tam 37 çocuğu olduğu ve vefatının ardından, arkasında geniş bir aile bıraktığı biliniyor.

Back
X