Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
yabancı hayranlılığı ile hiç alakası yok lakin öyle olsaydı pargalı ve valide de devşirme ...bunun güç hayranlığı ile ilgisi var..hurrosum bebegımsn
sunnet düğünü çok büyük ve ihtişamlı olacak acabaaağğğğğğğ o düğündeeeee nıkahta mı olacakkkkkkkk
heycan doruktaaaaaaa

Aynı lafları mahi söylese tefe kordunuz, ben dünyayı yöneticem dese denmeyen alf kalmazdı ama hürrem deyince bayılıyorsunuz valla....
Nedir bu yabancı hayranlığı anlamadım kii......

he canım bayılıyoruzmahi kim ki

Aynı lafları mahi söylese tefe kordunuz, ben dünyayı yöneticem dese denmeyen alf kalmazdı ama hürrem deyince bayılıyorsunuz valla....

he canım bayılıyoruzmahi kim ki

he canım bayılıyoruz.mahi kim ki

valide iyilik tezgahı ile kadını öldürmek isteyecekk

ahaaaa sopalı cadı ihbar edecek bali beye benceee

hünnkar kendi düğününü hazırlıyor burdan dersini 15 beyonce demişti diye bak görürsünüz

nasuha bak sevindi bide güzel meraklısı.bari evlenince hovardalığı bıraksa

dediydimmmmmmmmmmmmmmmm dayeeeeeeeeeee anladıııııııııııııııııııııııııı gitti malkoç oğlunaaa

daye malkoçu uyandıracak bence..aferin dayee sevmeye mi başladım ben bu hatunu neee???

hmmm kötü kelimeyi yasaklamış kazen patronnn

hellaaalll sana dayeeeeee
anlamıştım bişeyler sezdiğini
Merhametli olduğunu

ayyyyyyyyyy süleyman öğrensin saldırıyı öle sonlansın bu bölümmmmmmmmm ne olurrrrrrrrrrrrr

Ankım dayeyi seviyodun ya artık bende seviyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…