Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

Ben de:)

Aklıma geldikçe ''ölüyoooorummm, üşüyoooorum, seni çok seviyooorum'' diyorum bizimkine.
Harfleri uzata uzata:)

Herkes heh geldi çakma hürrem diyor

ooooooooo çok zaman geçti ben aşkı orada onda bıraktım.....evlendim 9 sene oldu iki oğlum var....ama böle aşk dizilerini görünce o 16-17 yaşındaki kız aklıma geliyorrr

kızım üzmesene bizi ya

sen,senin olana bak..
bitip gidene değil..

hürrem hiçbi yere gitmiycek validem,onun evi burası

Ben de:)

Aklıma geldikçe ''ölüyoooorummm, üşüyoooorum, seni çok seviyooorum'' diyorum bizimkine.
Harfleri uzata uzata:)

Herkes heh geldi çakma hürrem diyor

vallahi banada hurrem dıyo arkadaşlarm canım yaa gulduruyorum onları taklıt yaparak ama asıl hunkarımı gulduruyorum nerdeesin süleeymann

yawww üzülmeyinn benim aşkım ikizlerim artık.....ama insan yaşananları unutamıyor işte gömüyor ..böyle anlardada hatırlanıyor...

ikizlerinle sağlıklı mutlu bıomur geçır cnm benım doğru soyluyosun geçmişte kalmış artık seneler geçmiş ama ınsann aklna gelır işte böyle

şu gergef suratlı vağlideye uyuzum heee nikah olsun keyfimden dört köşe olcem:82:

ayyyyyyyy pargalı desinde pargalı gelsinn...gelecek çetenin başıııııı hünkarada haber vermeyin dedi.....örtecek pisliğiniii

yawww üzülmeyinn benim aşkım ikizlerim artık.....ama insan yaşananları unutamıyor işte gömüyor ..böyle anlardada hatırlanıyor...

Allah herkese versin o ikizlerden ah ne güzel ya Allah bağışlasın

bi de yarım kaldığı için özel geliyor insana.. halbuki yaşanılıp tüketilseydi,çok da matah bişey kaybetmemiş olduğunu anlardı insan..
yarım kalan aşklar iç sızlatır o yüzden her zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…