- 18 Ağustos 2009
- 5.504
- 4.653
- 698
varımmmmm ....................................
ben hurremın taklıdını fılan yapıyorum sesinide aynı yapıyorum ayıptr sülemesi itiraf ediyorumhünkaarrıım dıyorum benımkıne artık alıştı kopuyo hurremım dıyo arada yeter dıyo çık dızının etkısınden fılan kopuyo ama biçok kişiyi etkılıyo olabılr bu hurrem suleyman aşkı yani cnm
ooooooooo çok zaman geçti ben aşkı orada onda bıraktım.....evlendim 9 sene oldu iki oğlum var....ama böle aşk dizilerini görünce o 16-17 yaşındaki kız aklıma geliyorrr
al iştee tam yalnızlığımın nirvanasındayken bu sözle yerle bir oldum
ooooooooo çok zaman geçti ben aşkı orada onda bıraktım.....evlendim 9 sene oldu iki oğlum var....ama böle aşk dizilerini görünce o 16-17 yaşındaki kız aklıma geliyorrr
Ben de:)
Aklıma geldikçe ''ölüyoooorummm, üşüyoooorum, seni çok seviyooorum'' diyorum bizimkine.
Harfleri uzata uzata:)
Herkes heh geldi çakma hürrem diyor
kızım üzmesene bizi ya
sen,senin olana bak..
bitip gidene değil..
olma canımmm bitti geçti gittiii
geldim kuzu geldimkardeşimle msjlaşıyodk bi hürrem bi o yetişemiyodum anca geldim
vallahi banada hurrem dıyo arkadaşlarm canım yaa gulduruyorum onları taklıt yaparak ama asıl hunkarımı gulduruyorum nerdeesin süleeymann
yawww üzülmeyinn benim aşkım ikizlerim artık.....ama insan yaşananları unutamıyor işte gömüyor ..böyle anlardada hatırlanıyor...
yawww üzülmeyinn benim aşkım ikizlerim artık.....ama insan yaşananları unutamıyor işte gömüyor ..böyle anlardada hatırlanıyor...
Ben de bazen eşimin adını söyleyerek ''... han hazretleriiii''diyorum kapıyı açarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?