Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
hünkarımız cariyeyi geri çevirdiler budurrrrrrrrrrrrrr

Bizimki de hürreme gıcık

Çarşamba günleri yiyoruz birbirimizi

aynen.yanıma gelmiş sinir edip duruyo.hürrem benim için ölecek cariyeler bul dedi ya.sen kimsinki senin için ölcekler diyo bide.şişko süleyman neresini beğeniyo bunun demeler.tam bi mahici.mahidevran çok güzelmişde bilmemne

Aslında mahidevran çok güzel de
Hürrem bana çok sempatik geliyor

vayyyyyyyy anasını sayın seyircilerrrrrrrrrrrrrrrr nikahı kalbi kaldırmazzz artıkkk

ahanda hürroşşşş gelin olmuşşş

osmanlının sonu

cumhurıyetımzn başlangıcı zaten tukenmış cnm osmanlı koskoca 700 yıllık saltanatı bıtek hurrem yıkmıyor padışahların becerıkszlıgı ıç karışıklıklar azınlıklar çok fazla eyalet olması yonetılememesi bilgi ve teknolojiden geri kalma rüşvetin yaygınlaşma yenıçerının bozulması ıslahatların işe yaramaması tabıkı kaputulasyonlar borçlar osmanlının açık pazar halıne gelmesi........çoook nedeni var canım çook..çok şükür atamız kurtarmışta el atmışta memleketi kurmuş özel ınsan..neyse cnm ben fılme donıyımmm
işteeeeeeeeeeeeeeee buuuuuuuuuuuuuu suleymaannnnnn topıkçe senı kucaklıyoruuzzz adamm adammm
ay hepsı morardı
hurrem çok şıksınnnn tacına bayıldım

Hürrem de ne kadar güzel olmuş öyle?

Off be
Eşim de burada durmadan bir sünnet düğünü yapamadık deyip duruyor yaa
Ne görse istiyor gebe kadın gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…