hee gazozuna ilaç katcazbiz şeyiz neydi o hherifin adı yaa:44:
hehh buldumnuri alço
takıl bize hayatını yaşaesprili arkadaşları severz
bu arada hürrem hoş yaao da bizim gibi zayıf
haftaya nolcak çatlıyorum
KIZ AÇ AÇÇ HABERTURKU ACCCCCCCC 52 YASINDA KANUNININ GOZU KIMSEYI GORMUYOMUS HURREMDEN BASKA NE BALLI KADINMISSSSSSSS
KIZ AÇ AÇÇ HABERTURKU ACCCCCCCC 52 YASINDA KANUNININ GOZU KIMSEYI GORMUYOMUS HURREMDEN BASKA NE BALLI KADINMISSSSSSSS BISEY YAZCAM DA YONETICI KIZAR
açamam kumanda babamdayarn izliycem:86:
talihe bak beesen padişahı parmağında oynat izlesekte ders alsak
sakın demepatron gelebilüü:18:
bi karar ver pazartesi diyete başla bence ben başladım 2 hafta oldu ilk haftada 3 kilo verdim öyle aç kalmadan verdim... bütün hanımlar zayıf incecik olsun lar
bende versem bi üç kilo çok iyi olucak 1.75 boy 63 üm şuanda
ay 3 kilo neki verirsin hatta vermesende olurboyuna göre 60 da çok iyi olur -63 de canım...
walla öylebende çok iştahlıyım senin gibi yemek yemeyi çok seviyorum ve her yemeği yerim diyebilirimm hüreremde dizi için kampa gitmiş 7 kilo vermiş oda tombişmiş
mrb kızlar malum cumartesi.. bu gn hesap müşterim geldi :) bende acilen cıktım.. kahvemizi içtik gitti.. kiloya gelmiş konu.. oh oh ::)
mrb cnm aynen hüremden kendim,ize pay çıkardıkoda 7 kilo vermiş dizi için
iyi vermiş.. ben zayıfım.. önce balık etliydim ama hırs ettim werdm.. sonrada mide problemi basladı.. şimdide dşkkat ediyorum.. 36 38 beden iyi... zaten fazla yemiyorum.. vücudu tanıyacakasın neyin kilo werip neyin kilo yapmadıgını bileceksin kendi vücudun o zaman iş daha kolay
Muhteşem Yüzyılın muhteşem Hürremi
Ben diyet topiklerinemi geldim yanlışlıkla,saatte epey geç olmuş..uykummu geldi ne
bebekkafa canım bilgi için teşekkür ederm
ama o döneme ışınlama imkanımız olsa,gidip gözleriyle görseler yine inanmayacaklar
madem tüm mesele tarihiimize sahip çıkmak,Atatürk içinde aynı duyarlılığı bekliyorum
bebekkafa canım bilgi için teşekkür ederm
ama o döneme ışınlama imkanımız olsa,gidip gözleriyle görseler yine inanmayacaklar
madem tüm mesele tarihiimize sahip çıkmak,Atatürk içinde aynı duyarlılığı bekliyorum
Arkadasim, benimde anlamadigim neden yazilarinda Kanuni ile Ataturk`u karsilastiriyorsun.Buralarada bir yerde Mustafa filmine tepkiyi gostermeyenler, Kanuni`yi savunamazlar diye bi yazi falan mi yaziyor.
ayrica ben tarihi Milliyet yazari, ayrica icki uzmani Mehmet Yalcin`dan ogrenmem mesela.Ayni sekilde Mustafa Kemal`i de Can Dundar`dan.
bu da su demek oluyor ki sen ancak o doneme beni isinlarsan inanirim.
kanuni ile Atatürkü karşılaştırmıyorum:)yazdıklarımdan anladığınız bunlar dimi?:))
neden kanuniyle ilgili bir filme bu kadar tepki veriliyorda Atatürk ü içkici gibi gösteren filme ses çıkartılmıyor diyorum ki burda ne demek istediğimi,neyi ima ettiğimi anlayan anladı....
kısacası sizin anladığınız gibi basit anlamda "mustafa " filmine tepki göstermeyenler kanuniye de göstermesin diye bir mana yok söylediklerimde....alakasız yani....
milliyet gazetesinden değil,zaman gazetesinden,vakit gazetesinden falan öğrenirsiniz dimi?doğru pardon....
artı mehmet yalçının yazdıkları kendi kafasından uydurduğu şeyler değil:)
hem bir insanın içki uzmanı olması sizi neden rahatsız ediyor mesela??
neyse ya polemiğe gerek yok hiç:)
ışınlanmak konusuna hiç değinmek istemiyorum zira başka şeyler geçti aklımdan şu an... :97:
bu topiğin ismi değişecek birazdan:86:
muhteşem cezalar
nasıl ama:84::92:
Arkadasim, benimde anlamadigim neden yazilarinda Kanuni ile Ataturk`u karsilastiriyorsun.Buralarada bir yerde Mustafa filmine tepkiyi gostermeyenler, Kanuni`yi savunamazlar diye bi yazi falan mi yaziyor.
ayrica ben tarihi Milliyet yazari, ayrica icki uzmani Mehmet Yalcin`dan ogrenmem mesela.Ayni sekilde Mustafa Kemal`i de Can Dundar`dan.
bu da su demek oluyor ki sen ancak o doneme beni isinlarsan inanirim.[/B] :97:
imza zhebanikanuni ile Atatürkü karşılaştırmıyorum:)yazdıklarımdan anladığınız bunlar dimi?:))
neden kanuniyle ilgili bir filme bu kadar tepki veriliyorda Atatürk ü içkici gibi gösteren filme ses çıkartılmıyor diyorum ki burda ne demek istediğimi,neyi ima ettiğimi anlayan anladı....
kısacası sizin anladığınız gibi basit anlamda "mustafa " filmine tepki göstermeyenler kanuniye de göstermesin diye bir mana yok söylediklerimde....alakasız yani....
milliyet gazetesinden değil,zaman gazetesinden,vakit gazetesinden falan öğrenirsiniz dimi?doğru pardon....
artı mehmet yalçının yazdıkları kendi kafasından uydurduğu şeyler değil:)
hem bir insanın içki uzmanı olması sizi neden rahatsız ediyor mesela??
neyse ya polemiğe gerek yok hiç:)
ışınlanmak konusuna hiç değinmek istemiyorum zira başka şeyler geçti aklımdan şu an... :97:
bende youtube açılmıyormurat bardakçı ki bu ülkede tarihi,osmanlıyı en iyi bilen insandır....buyrun izleyin bakalım,murat bardakçı artı yaşar nuri öztürk ne diyor....
YouTube - YASAR NURI ÖZTÜRK padisahlar sarap icerdi murat bardakci anlatiyor TEKE TEK
ayrıca bunları yazmamız söylememiz padişahlar içki içiyordu da dinine bağlı değildi demek istemiyoruz tabiki,sadece doğruları bilsin herkes,yalan yanlış bilmesin demek istiyoruz.....
Ben zhebani arkadasin yazisindan alinti yapmistim. neden onun yerine cevap verme geregi duydunuz anlamadim? siz zheba ni misiniz? 2. bir uyeliginiz varsa anlayalim.
Sizin yazinizdan alinti yaptim, size cevap vereyim. yine karsilastirma yapiyorsunuz? zaman milliyet bilmem ne? dayatma yapiyorsunuz. Dogruyu bilmem icin kendi hur irademin tercihini yaparim. istedigimi okurum, istedigimi izlerim. ama siz bundan rahatsiz oluyorsunuz.
Kisinin icki uzmani olmasi beni hic rahatsiz etmez,saygi duyarim. ama ona inanmakta benim meselem.
belki Ataturk`u ickici gibi gosteren bu filmede tepkisini gosterdi herkez, Kanuni yi savunanlar arasinda bunun istatistigini mi cikardiniz?
gecenlerde Mustafa Kemal hakkinda bir sey okumustum. ona bir kere daha hayran kaldim. Bir padisah ile ters dusmus ve yollarini ayirmis.Yillar sonra padisah bundan dolayi pismanligini dillendiriyordu.Ataturk`un ileri goruslulugunu taktir ettim. Yani bir film ile Ataturk gozumde karalanmaz benim. Tipki Kanuniyi karalamaya calisanlarin yaptigi gibi.
benim anlayamadigim insanlarin farkli seylere verdigi tepkilerden rahatsiz olusunuz, dogruyu nereden ogrenecegine karismaniz. Amacim cidden polemik degil, saygilar.
bi kere tarihi yanlış biliyosun daha o gün söyledi ciddi tarihçilerimizden yavuz bahadıroğlu "mahidevranın oğlu mustafayı bi kere hürrem öldürtmedi.o sadece kendi oğlunu korudu.o da her annenin yapacağı şeydir zaten. mustafa iran şahına "babam artık çok kocadı onu tahttan indirmek istiyorum bana yardım et onu tahtan indirmek için plan yapalım" gibi mektuplar yazıp babasının arkasından iş çevirdiği için öldü.ölmesi de gerekiyodu zaten devletin bekası için.kanuni öyle yürekli,öyle sabırlı bi insanmış ki halkının selameti için evlat acısıyla bütün ömür yanacağını bile bile kendi öz oğlunu feda etmiştir. bunu hiç bir devlet başkanı hatta hiç bir insan bile yapamaz günümüzde bu takdir edilecek bir olaydır.çünkü bir düşünün padişahın oğlunun yaşamasımı önemli; koskoca devletin halkının selameti mi önemli.eğer öldürülmesi gereken kişiler öldürülmeseydi bir devlet 600 yıl dünyada hüküm sürebilirmiydi?süremezdi devlet duygusallıkla yönetilmez çünkü.bunu türkiyenin en güvenilir tarihçilerinin başında gelen yavuz bahadıroğlu söyledi..kitaplarını okumaya eriniyosan tv nette cumartesi akşamları programı oluyo onu izle bari de böyle yalan yanlış bilgilerinden biraz kurtul.tarih diziden öğrenilmez.güvenilir tarihçilerden ve kitaplarından öğrenilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?