Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
o devirde jilet nerde bi kere. mıstafa jilet gibi olmuş:60: bu çocuğu nedense beğenmiyorum

mustafayı bn de beqenmedm bu haliyle tawuk qibi hakkaten :D bu arada kaç sene qeçmş ki bu çocuk büyümüş ama kmsede bi deişklk yok :27:

sorma sorma,ana kralıçe oldu sankim zaaaarrrr :53::53: çok guldum ama çok komık yaa kız bayıldı dıye hoşuna da gıttı mahıcığin :60: mahinin kaftanı ılk defa değişti iyi oldu :60:
bide ben esas hurremın cocuklarını kım oynadı onu cok merak edıyorum smdı :27:

her tarafı hava olsa ne yazarr:ssz: graliçelikte ona kaldıydı:63:

kızı mıstafa öptü bayıldı.kıvanç öpse ölürdü heral:60:

her tarafı hava olsa ne yazarr:ssz: graliçelikte ona kaldıydı:63:

kızı mıstafa öptü bayıldı.kıvanç öpse ölürdü heral:60:

amaannnn hürroş gibi şöööyle yeri oynatcak bırı olsa tamamda :9: hiç olmuyo mahıye :9::9: hurrem taktı mı tacı bı yurudu mu tamam doğuştan sankim asalet asalet :12::12:
kıvanç mıııı kesın felç ınerdi :60:

mustafayı hiç beğenmedim :19:

hoş zaten bölümleri çekilmiş ve çoktan italyaya dönmüş mehmet günsür..yani öldürüldü zaar :47:

len o mahideki havalara bak hele..validenin çakması oluvermiş..

birde birşey söylicem yani onca seneler geçti hürrem doğurdu mustafa kocaman adam oldu ama haremdeki o kız kuruları hala aynı...

be ne yaman çelişki böyle:27:

ah ah şehzade mustafa
nasıl kıydılar sana:47::47::47::47::47::47:
sarhoş selime kalsın koca imparatorluk
valide sultan olayım diye

kızlar mılletın gorunuşune bakmayaın ya 3 kez kar yağdırdılar şurda kaç sene geçti ki zaten..
daha durun mustafa bı valı fılan olsun yaşlanırlar ozaman

amaannnn hürroş gibi şöööyle yeri oynatcak bırı olsa tamamda :9: hiç olmuyo mahıye :9::9: hurrem taktı mı tacı bı yurudu mu tamam doğuştan sankim asalet asalet :12::12:
kıvanç mıııı kesın felç ınerdi :60:

bazıları star doğuyo işte şekerim:54: star olunmaz doğulur mahi sultan heyttt:52:

kıvanç dedim de şu smili koyasım geldi:56: asıl padişah o olmalıydı:ssz::1::1::9:

ah ah şehzade mustafa
nasıl kıydılar sana:47::47::47::47::47::47:
sarhoş selime kalsın koca imparatorluk
valide sultan olayım diye

aslında hurrem beyazdın olmasını ıstıyomuş ama sehzadeler arası savaşı o kazanmış dıgerlerı olmuş işte her osmanlı hanedanında oldugu gıbı..tek kalan kışı tahta oturmuş

bence de mustafa ölecek çünkü tahta o çıkmıyo çok sürmez yani.Hürremin yeni çocuqu kim oluyo kızlar adı ne ki :26:

bazıları star doğuyo işte şekerim:54: star olunmaz doğulur mahi sultan heyttt:52:

kıvanç dedim de şu smili koyasım geldi:56: asıl padişah o olmalıydı:ssz::1::1::9:

evet tatlımmmmm :51::51::51:
suleyman nekadar duygulandı yaaa:5:
hadı tum cocukların buyumuş halını gormek ıstıyorum yaaaa :52:
hepsının kostumu yenı kızlarrrrrr benden kaçmaz :27::27:

Back
X